Ροζ βίντεο με πρώην παίκτρια ριάλιτι διέρρευσε στο Internet

Πρώην παίκτρια περιπετειώδους ριάλιτι γύρισε τσόντα στην Βουλγαρία και το sex video βγήκε σε γνωστο τσοντο-site. Ποια είναι η παίκτρια ριάλιτι, αναζητούν τώρα όλοι, όπως φυσικά και το επίμαχο βιντεάκι.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι έχει αναστατωθεί γιατί δεν περίμενε ποτέ το βίντεο να γίνει γνωστό. Η τσόντα δεν έχει γυριστεί για εμπορικούς σκοπούς, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Το βίντεο κυκλοφορεί εδώ και βδομάδες σε γνωστό τσοντο-site, αλλά τώρα σκάει το όνομα της πρωταγωνίστριας.

Το καυτό πορνό βίντεο έχει μάλιστα ομοιότητες με το DVD-τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, καθώς είναι γυρισμένο και αυτό σε μπανιέρα. Όχι, σαμπάνια δεν παίζει, αλλά όλη η δράση, με εξέχουσες λήψεις στοματικού έρωτα, γίνεται στην μπανιέρα. Οι φήμες λένε οτι το βίντεο γυρίστηκε στην Βουλγαρία και ο παρτενέρ είναι Βούλγαρος. Η κοπέλα αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας, αλλά η λήψη δεν είναι επαγγελματική. Πρόκειται για home video, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο… γαργαλιστικό.

Η πρώην παίχτρια ριάλιτι είναι πολύ γνωστή και συμμετείχε σε ριάλιτι περιπέτειας πριν κάποια χρόνια. Όχι Fame Story, Big Brother, Bar κτλ., ριάλιτι περιπέτειας και κακουχίας.
Fimes

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items