Νέο ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου με βουλευτή

Sex video-τσόντα φέρεται να έχει γυρίσει η Τζούλια Αλεξανδράτου με βουλευτή εν αγνοία του. Ποιος ο βουλευτής, τι δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου για το νέο ροζ DVD με βουλευτή και ποια η αλήθεια;

Η Τζούλια Αλεξανδράτου φέρεται να έκανε σεξ με βουλευτή και το τραβούσε βίντεο χωρίς αυτός να το ξέρει, σύμφωνα με δημοσίευμα του blog Noname-gr. «Ο βουλευτής φέρεται να είναι από την επαρχία και ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα ενός εκ των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων. Γνώρισε τη Τζούλια στην εκλογική του περιφέρεια και σύναψε σχέσεις μαζί της. Κάποια στιγμή η Τζούλια τον παρέσυρε σ’ ένα παγιδευμένο με κάμερες δωμάτιο και έκανε έρωτα μαζί του» αναφέρει το Noname-gr, που πάντως είναι κατεξοχήν φημολογικό blog και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχει επιβεβαιωθεί στα λεγόμενα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νέο βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου με βουλευτή έχει αρχίσει και κυκλοφορεί στο internet (εμείς πάντως δεν έχουμε δει κάτι σχετικό, και πίστεψτε μας, ξέρουμε να ψάχνουμε καλά). Η ιστορία έχει όμως και συνέχεια. Όταν είπαν στο βουλευτή οτι sex video με την Τζούλια και τον ίδιο κυκλοφορεί, αυτός «πήγε να πέσει ξερός». Και το δημοσίευμα συνεχίζει: «όταν τον ρώτησαν πως δεν είχε καταλάβει τίποτα, αυτός απάντησε “άκουγα κάτι γρατς, γρουτς, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ότι με τράβαγαν ταινία”.» Μάλιστα, δηλαδή οι κρυφές κάμερες κάνουν τώρα και “γρατς, γρουτς”, τι άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά, δεν καίμε και κάρβουνο..!

Την «ιστορία» φυσικά έσπευσε να τροφοδητήσει και η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου με τη δήλωση της οτι θα γυρίσει νέο DVD με βουλευτή, μετά από κάστινγκ, για να βοηθήσει την ελληνική οικονομία:

Διαβάστε τι θα δείχνει το 2ο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, τι σημαίνουν τα αρχικά του κόμματος ΚΑΒΛΙ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το ροζ βίντεο-τσόντα της Δήμητρας Αλεξανδράκη, το νέο μεγάλο στήθος της Σάσας Μπάστα και ποια η μοντέλο-βίζιτα Μίνα Ιορδανίδου.

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Beastly 2011 Greek Subs