Sony Ericsson Vivaz

Η Sony Ericsson ανακοινώνει την κυκλοφορία του Vivaz στην Ελλάδα. Το μοναδικό Sony Ericsson Vivaz, είναι σχεδιασμένο για να τα βλέπετε όλα τέλεια με video υψηλής ανάλυσης HD. Τώρα μπορείτε να απαθανατίζετε τις καθημερινές σας στιγμές με κάθε λεπτομέρεια όπου κι αν βρίσκεστε. Με το ειδικό πλήκτρο video, το Vivaz επιτρέπει άμεση βιντεοσκόπηση με συνεχόμενη αυτόματη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα.

Μείνετε πάντα συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας Social Networks με το Sony Ericsson Vivaz, το οποίο διαθέτει ειδικά applications Facebook, Twitter και YouTube και τεχνολογία που σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση και η αποσύνδεση. Η Sony Ericsson δεν πρωτοστατεί μόνο στην τεχνολογία αλλά και στο design, με τη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature”, που διαθέτει το Vivaz και ταιριάζει στο σχήμα του χεριού σας.
Από ότι μαθαίνω δεν το έχει αποκλειστικότητα μια μόνο εταιρεία, άρα λογικά από σήμερα είναι διαθέσιμο και στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
Sony Ericsson Vivaz
Επεξεργαστής: 720MHz
Λειτουργικό Σύστημα: Symbian S60 5th edition
Οθόνη: 3,2 ίντσες αφής, 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 4x ψηφιακό zoom
Εγγραφή βίντεο: 720p HD
Bluetooth, FM radio, A-GPS, DLNA, TV-Out, Wi-Fi
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB
Διαστάσεις: 107×51.7×12.5 χλστ.
Βάρος: 97 γρ.

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes