Προαστιακός δρομολόγια/σταθμοί 2010

Τα δρομολόγια και οι σταθμοί του προαστιακού για το έτος 2010.



Από: Εως:
Αναχώρηση Προορισμός
 
















 

Άμεση προτεραιότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι να αλλάξει τα δεδομένα στις μεταφορές όχι μόνο στην Αττική αλλά και στις γειτονικές περιοχές. Η επίτευξη αυτού του στόχου έχει ξεκινήσει με τη λειτουργία και τη συνεχή επέκταση του Προαστιακού. Η έναρξη της λειτουργίας του συνέπεσε με την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και η πρώτη γραμμή που δόθηκε στην κυκλοφορία εξυπηρέτησε τις μετακινήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σχεδιασμένος να συντομεύει το χρόνο διαδρομής προς συγκεκριμένους προορισμούς, ανεξάρτητα από την κυκλοφοριακή κίνηση, ο Προαστιακός, αποσκοπεί να ωφελήσει στο μέγιστο τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές.
Η επιλογή του Προαστιακού ως μέσω μεταφοράς βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σας, εφόσον απολαμβάνετε το συνδυασμό της ταχείας και αξιόπιστης μετακίνησής σας με την άνεση ενός άνετου ταξιδιού, και ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση εκπομπών καυσαερίων.
Η τιμολογιακή πολιτική της Προαστιακός σχεδιάστηκε με γνώμονα αφ' ενός τις χιλιομετρικές αποστάσεις των σταθμών και αφ' ετέρου κοινωνικούς παράγοντες, με στόχο να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες από τις περιοχές που εξυπηρετεί. Το δίκτυό της λειτουργεί σε ένα τμήμα μήκους 120 χλμ. ενώ σύμφωνα με το συνολικό προγραμματισμό το 2010 θα εκτείνεται σε μήκος 281 χλμ.
Οι σταθμοί  του προστιακού σε μια φωτογραφία !
http://www.trainose.com/admin/spaw2/uploads/images/Proastiakos%20Stations3.jpg

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items