Adobe Flash Player 10

Adobe Flash Player 10

flashplayer_100x100Ο Adobe Flash Player 10 είναι ένας ελαφρύς plug-in πλοηγός και μια πλούσια εφαρμογή Internet (RIA) που μεταφέρει αδιάκοπες και ελκυστικές εμπειρίες χρήστη, εκπληκτική ηχητική και video αναπαραγωγή, και πλήρη συμβατότητα. Το Flash Player 10 παρουσιάζει νέα εκφραστικά χαρακτηριστικά, βελτιώσεις οπτικής απόδοσης, και επεκτασιμότητα για να απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνατότητες των σχεδιαστών και των παραγωγών ώστε να μπορέσουν να κατασκευάσουν πλουσιότερες και πιο εμβυθιστικές (immersive) διαδικτυακές εμπειρίες.
Εκφραστείτε με συνηθισμένα φίλτρα και εφέ
Με το Adobe Flash Player 10, οι παραγωγοί έχουν τώρα την ευελιξία να δημιουργήσουν και να μοιραστούν φίλτρα, λειτουργίες πρόσμιξης, και πρωτοφανή δημιουργικό έλεγχο. Με τη χρήση της τεχνολογίας του Adobe  Pixel Bender™, οι παραγωγοί μπορούν να δημιουργήσουν μικρές  pixel-shading λειτουργίες στις οποίες μπορούν να εφαρμοστούν παράμετροι κίνησης ή να γίνει αλλαγή των εφέ κατά το χρόνο εκτέλεσης. Παραδοσιακά φίλτρα και εφέ εκτελούνται στο νέο, υψηλής απόδοσης Pixel Bender just-in-time (JIT) μεταφραστή και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα αντικείμενα παρουσίασης, συμπεριλαμβανομένων των vectors, bitmaps, και video, καθώς διατηρούν πλήρη διαδραστικότητα. Το Pixel Bender μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία άλλων τύπων δεδομένων, όπως ηχητικών ή μαθηματικών λειτουργιών, ασύγχρονα σε έναν ξεχωριστό άξονα από τη γλώσσα προγραμματισμού  ActionScript®
Ζωντανέψτε αντικείμενα με τρισδιάστατα εφέ
Δημιουργήστε πιο ελκυστικά περιβάλλοντα και μοναδικά εφέ με τρισδιάστατες δυνατότητες μεταμόρφωσης και κίνησης που διαχειρίζονται με ευκολία διαδραστικά δισδιάστατα αντικείμενα σε τρισδιάστατο περιβάλλον. Γρήγορα, εξαιρετικά ελαφριά, και εύκολα στη χρήση APIs, μαζί με νέα τρισδιάστατα αντικείμενα στο λογισμικό του Adobe Flash CS4 Professional, κάνουν την κίνηση που μέχρι πρότινος ήταν  προσβάσιμη από τους έμπειρους χρήστες μέσω του ActionScript ή από βιβλιοθήκες τρίτων, διαθέσιμη σε όλους.
Διαχειριστείτε κείμενο με νέους τρόπους
Η νέα, ευέλικτη μηχανή κειμενικού layout επιτρέπει την καινοτομία στη  δημιουργία κειμενικών ελέγχων. Πρόσθετα με τις νέες layout και τυπογραφικές δυνατότητες, η διάταξη των γραμματοσειρών μπορεί τώρα να γίνει anti-aliased, να περιστραφεί και να διαμορφωθεί.  Μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη από ActionScript 3.0 στοιχεία κειμένου παρέχει προηγμένη, με δυνατότητα εύκολης ενοποίησης layout λειτουργιά που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το κείμενο και τα σύνθετα έγγραφα κατά μήκος πολλών στηλών, περιμετρικά των παραθύρων και ευθυγραμμισμένα με τις εικόνες, από δεξιά προς τα αριστερά, από αριστερά προς τα δεξιά, ή κάθετα.
Δημιουργήστε πλουσιότερες, πιο κατανοητές εμπειρίες χρήστη
Θέτοντας σε κίνηση τη δύναμη των μονάδων επεξεργασίας γραφικών(GPU) για blitting και σύνθεση, το Flash Player 10 μειώνει το φορτίο στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας(CPU) και μπορεί να παρέχει μια ενισχυμένη απόδοση στις γραφικά εμπλουτισμένες εφαρμογές για πιο ελεύθερες, ρεαλιστικές και κατανοητές εμπειρίες χρήστη.
Σχεδιάστε με βελτιωμένα σχεδιαστικά και ηχητικά APIs
Η διαδικασία σχεδιασμού έγινε ευκολότερη και πιο δυναμική με ανανεωμένες ιδιότητες, τρισδιάστατο APIs, και μια νέα πιο αποδοτική μέθοδο σχεδιασμού εκλεπτυσμένων σχημάτων. Νέα ηχητικά APIs επιτρέπουν την μίξη ήχου σε επίπεδο εφαρμογής μέσω του ActionScript και φιλτράρισμα ήχου με το Adobe Pixel Bender, που αποδίδει μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία και επεκτείνεται πέρα από την οπτική εμπειρία.

Κατεβάστε τον Adobe Flash Player 10

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items