Need for Speed: World

Η νέα έκδοση του Need for Speed θα έχει χαρακτήρα MMO Racing. Η Electronic Arts ανακοινώνει την beta έκδοση.

Η Electronic Arts ετοιμάζει το νέο Need for Speed, το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει τον χαρακτήρα ενός MMO Racing. Μετά τις ριζικές αλλαγές της περυσινής έκδοσης, η EA αυτή τη φορά αποφάσισε να ακολουθήσει το...πνεύμα της εποχής και να υλοποιήσει κάτι που ταιριάζει περισσότερο στα σύγχρονα δεδομένα.

Στα modes του νέου NFS γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν οι κόντρες ταχύτητας, τα drifts και οι αγώνες αποκλεισμού με checkpoints. Επιπλέον, θα ενταχθούν νέα upgrades οχημάτων, ώστε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε από turbo boost μέχρι και ειδικά skills για αποφυγή περιπολικών, καταστροφή άλλων αυτοκινήτων (το λεγόμενο "traffic magnet"), προσθήκη επιπλέον γύρων για να τερματίσει η κούρσα κτλ. Όλοι οι παίκτες θα μπορείτε να κερδίσετε reputation points και χρήματα στο τέλος κάθε κούρσας, ώστε να ανεβάσετε το level σας. Όταν θα κάνετε level up, θα αγοράζετε κάποιο ειδικό skill που θα σας μένει μόνιμα, όπως για παράδειγμα ταχύτητα ή καλύτερη αντοχή στο όχημα.

Όσο για το ενδεχόμενο συνδρομής, οι πρώτες φήμες λένε ότι δεν θα υπάρχει κάποιο κόστος. Ας ελπίσουμε ότι θα αληθεύσουν, μιας και το κοινό του NFS έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας πολλών ανεπιθύμητων αλλαγών που δέχτηκε η σειρά. Τα δύο αρνητικά που εντοπίσαμε εμείς εκ πρώτης όψεως, είναι ότι αφενός μεν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο στα PC κι αφετέρου ότι δεν θα υπάρχουν cutscenes, μιας και ξεχνάμε τελείως το ενδεχόμενο σεναρίου

Beta
Για να παίξετε την beta έκδοση του Need for Speed: World και να πάρετε μία γεύση από την τελική έκδοση του παιχνιδιού, μπείτε στο site www.needforspeed.com/web/world και κάντε κλικ στο "Apply for the beta". Εκεί θα σας ζητηθεί να κάνετε login με τον λογαριασμό σας στην Electronic Arts (αν δεν έχετε δημιουργήστε έναν). Από το νέο παράθυρο θα μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την beta


Κυκλοφορεί νωρίτερα

Έχουμε συνηθίσει κάθε χρόνο το Need for Speed να κυκλοφορεί το φθινόπωρο. Αυτή τη φορά όμως, η κυκλοφορία του προορίζεται για μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό μας βάζει σε υποψίες ως προς την τελική ποιότητα του παιχνιδιού. Όπως και να 'χει, μπορεί επιτυχημένο MMO Racing να μην έχουμε δει ποτέ, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αλλαγή τακτικής της EA στο Need for Speed: World.


Μάνος Γρυπάρης
από το gameworld.gr

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Facebook Password Cracker Hack

Pro Evolution Soccer 2011 Torrent/Download