The Social Network

the social network torrent /greek subs
Τα πράγματα στην θέση τους θέλησε να βάλει ο Mark Zuckerberg, σχετικά με την ταινία The Social Network, μιλώντας σε φοιτητές του Στάνφορντ. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “οι παραγωγοί της ταινίας δεν μπορούν να καταλάβουν, ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να χτίζουν πράγματα” και διέψευσε αναληθείς λεπτομέρειες, που αναφέρονται στην ταινία.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον Zuckerberg σε καμία περίπτωση δεν έφτιαξε το Facebook για να ανέβει κοινωνικά μέσα στο Harvard, ούτε για να αποκτήσει πρόσβαση σε λέσχες και clubs. Επίσης αναφέρθηκε στην κοπέλα, που υποτίθεται ότι τον παράτησε και στάθηκε αφορμή για την δημιουργία της σελίδας, λέγοντας ότι… δεν υπάρχει, αν και τον παράτησαν αρκετές κοπέλες στο παρελθόν. Ενώ με την κοπέλα του Priscilla Chan, είναι μαζί πριν ακόμα δημιουργηθεί η σελίδα.
Δεν ξέχασε να σχολιάσει και… την ενδυματολογική πλευρά της ταινίας, αφού όπως είπε οι δημιουργοί πρέπει να ξεσκόνισαν την ντουλάπα του, γιατί κάθε μπλουζάκι, που εμφανίστηκε στην ταινία το έχει φορέσει!
Η αναφορά του Zuckerberg στο The Social Network, αποτελεί μια στροφή 180 μοιρών στην στρατηγική του Facebook, που ήθελε την εταιρία να μην σχολιάζει την ταινία. Τέλος ο Zuckerberg έδειξε να δίνει και δίκιο σε όσους τον θεωρούσαν λίγο “μ…κα” στα 19 του και υποθέτει πως αρκετοί νομίζουν πως είναι και τώρα, αφού πιστεύουν πως είναι αδύνατο να άλλαξε. Άλλωστε σε συνέντευξη του στον New Yorker τον προηγούμενο μήνα είχε χαρακτηρίσει “χαζούς” τους πρώτους χρήστες του Facebook επειδή… τον εμπιστεύθηκαν!
[via]

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items