Call of Duty 7

Καλά καλά δεν καταφέραμε να τελείωσουμε το Black Ops , η Activision ήδη ανακοίνωσε την ανάπτυξη του 7ου κατά σειρά τίτλου της σειράς!
Μπορεί να φαίνεται πραγματικά παράδοξο, αλλά λίγες μέρες πριν την έκδοση του Call of Duty Modern Warfare 2 και αμέσως μετά την έκδοση των οικονομικών αποτελεσμάτων του μεγάλου publisher, η Activision βρήκε την ευκαιρία να μας μιλήσει για το Call of Duty 7, που θα βγει μέσα στο 2010.
Βέβαια, οι πληροφορίες δεν αφορούν μόνο την είδηση ότι ετοιμάζεται το Call of Duty 7, αλλά μας λένε και κάποια σημαντικά στοιχεία για το σενάριο του παιχνιδιού.
Έτσι, υπάρχει μια έντονη φήμη ότι το μουσικό τμήμα του studio ψάχνει για μουσική και ήχους από την περίοδο του πολέμου του Vietnam, καθώς και Κουβανέζικες, Αφρικανικές και Σοβιετικές συνθέσεις, πράγμα που ξεκάθαρα σημαίνει ότι θα μιλάμε για ένα σενάριο που θα έχει σχέση με τον Ψυχρό Πόλεμο.
Βέβαια, όλα αυτά τα στοιχεία ίσως αποδειχθούν λανθασμένα, μιας και ίσως αποτελούν τμήμα κάποιου άλλου project. Όπως και να 'χει, εμείς ελπίζουμε η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού να μας προσφέρει κάτι εκπληκτικό, όπως πάντα άλλωστε.

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη