PC Magazine νοεμβρίου 2010

PC Magazine νοεμβρίου 2010
Το Facebook και... οι άλλοι
Ένας στους τέσσερις Έλληνες έχει λογαριασμό στο Facebook και δε νιώθει ποτέ μόνος online! Για να κάνει την καθημερινή μας συνήθεια ακόμα πιο εθιστική, η δημοφιλής υπηρεσία ανανεώνεται, και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα δείτε προσεχώς στην οθόνη σας, καθώς και χρήσιμα tips για περισσότερες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.
Ένα micro σύστημα που θα ταιριάζει σε κάθε χώρο, δε σημαίνει απαραίτητα και micro επιδόσεις. Δοκιμάζουμε 23 mATX mobos και για τα 5 chipsets της Intel, για να φτιάξετε το δικό σας HTPC με ελάχιστους συμβιβασμούς.
Ακόμη, δοκιμάζουμε 8 SSDs έως 160GB, για ταχύτερο σύστημα, και 8 σετ ηχείων 2.1 και 5.1, που θα δώσουν ζωντάνια στα παιχνίδια, στη μουσική και στις ταινίες σας.
Άλλος ένας μήνας με καυτά προϊόντα στα PC Labs: Δοκιμάζουμε τις νέες AMD Radeon HD 6850 & 6870 πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά, το Samsung Galaxy Tab, αλλά και αρκετά εξωτερικά μέσα αποθήκευσης που υποστηρίζουν USB 3.0!
Για pcmagες: Μάθετε τα πάντα για το UEFI, το πρότυπο που θα αντικαταστήσει το BIOS στα PCs μας.
Αποκτήστε δώρα συνολικής αξίας 2.550 ευρώ, ανάμεσα στα οποία ποντίκια Logitech, σουίτες Nero και λύσεις προστασίας της ESET.
PC Magazine νοεμβρίου 2010
Και στο DVD:
50 εργαλεία για καλύτερο social networking με το Facebook και το Twitter, μια πολύτιμη συλλογή προγραμμάτων και drivers για 64-bit συστήματα, και η ολοκαίνουργια Ubuntu 10.10.
Via

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Hereafter (2010) Greek Subs

Yugioh GX greek episodes