Βίβιαν Ιωακείμ Video / Maxim

Η Βίβιαν Ιωακείμ ξεκίνησε πολύ νωρίς την καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ, έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ομορφιάς, συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας, ενώ έχει στο ενεργητικό της και πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση. Η ψηλή, μελαχρινή με το καυτό κορμί πριν από λίγο καιρό άνοιξε τους ορίζοντές της και αποφάσισε να ασχοληθεί και με την υποκριτική. Πρωταγωνίστησε λοιπόν σε ροζ βίντεο, το οποίο μάλιστα προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και συζητήθηκε πολύ στους χώρους της showbiz. Η είδηση της σύλληψής της προκάλεσε σοκ στον χώρο της μόδας και έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης. Η τελευταία δραστηριότητα της 21χρονης καλλονής προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μαζί με έναν 40χρονο πολιτικό μηχανικό.
Βίβιαν Ιωακείμ Video / Maxim
Βίβιαν Ιωακείμ: Είμαι πουτάνα και καπάτσα!

Ξεχώρισε μέσα από την ταινία sex & the city in Athens, κλέβοντας την παράσταση από τη Μαριάννα Ντούβλη. To next best thing της Ελληνικής βιομηχανίας του πορνό είναι από την Πάτρα, τα κάνει όλα και συμφέρει!
H Ελληνίδα πορνοσταρ δήλωσε στο Maxim ότι είναι Πατρινιά, άρα πουτάνα και καπάτσα (να δούμε τι θα πουν οι συμπατριώτισσες της οι Πατρινιές). Η Βίβιαν αποκάλυψε εκτός των άλλων τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στην βιομηχανία του πορνό.» Βρέθηκα σε μια παρέα στα γυρίσματα της ταινίας της Ντούβλη και στο διάλειμμα έπεσε η πρόταση να συμμετάσχει και άλλη κοπέλα. Μας ρώτησαν ποια θα το έκανε και απάντησα.. δεν θα είχα πρόβλημα». Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι η μητέρα της δεν φάνηκε να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την συμμετοχή της σε τσόντα ενώ δήλωσε πως αυτό που δε θα έκανε ποτέ On camera είναι πρωκτικό ή ομαδικό sex.



Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items