One Piece Episodes Greek

Μήπως το παιδικό σου όνειρο ήταν να γίνεις πειρατής; Σε συναρπάζουν τα παραμύθια με τους κουρσάρους και τους κυνηγούς επικηρυγμένων; Είτε είσαι fan των anime είτε όχι, σίγουρα πρέπει να δεις το One Piece!


Στα opening credits, παρακολουθούμε την εκτέλεση του Gold Roger του βασιλιά των πειρατών, ο οποίος με το θάνατό του, δίνει την ευκαιρία στους τυχοδιώκτες να αναζητήσουν τον υπερπολύτιμο θησαυρό του, το One Piece. Μπαίνοντας λοιπόν στην Μεγάλη Εποχή των Πειρατών, παρακολουθούμε την εμφάνιση ενός αγοριού που κατέχει τη δύναμη ενός φρούτου του Διαβόλου. Ο Monkey D. Luffy, φορώντας το ψάθινο καπέλο του κοκκινομάλλη πειρατή Shanks, ο οποίος είναι και το ίνδαλμά του, με συντροφιά τις λαστιχένιες του γροθιές και το παντοτινό χαμόγελο, θα επιχειρήσει να αναζητήσει το One Piece και να ανακηρυχθεί ο ίδιος βασιλιάς των πειρατών.
One Piece Episodes Greek
Στο δρόμο του, θα αναζητήσει συντρόφους ώστε να δημιουργήσει το πειρατικό του πλήρωμα. Συντρόφους, εντελώς διαφορετικούς από τους αιμοβόρους και ψυχρούς πειρατές που αναζητούν μόνο αίμα, χρήμα και δόξα. Είναι ένα πλήρωμα γεμάτο ευαισθησία, χιούμορ, ρομαντισμό. Νεαροί στην ηλικία, ο Ronoroa Zorro, η Nami, ο Usopp και ο Sanji ακολουθούν τον Luffy στις περιπέτειές του, ο καθένας κινούμενος από τα δικά του προσωπικά κίνητρα, αλλά όλοι αποφασισμένοι να βρουν το θησαυρό που βρίσκεται κρυμμένος στην μακρινή και γεμάτη κινδύνους Μεγάλη Γραμμή, στο όνομα της οποίας και μόνο, χλομιάζουν οι μεγαλύτεροι πειρατές. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν φίλους και εχθρούς, αιμοδιψείς ή σπλαχνικούς ανθρώπους. Στην πορεία ξεδιπλώνεται αναλυτικά το παρελθόν κάθε χαρακτήρα μέσα από ένα ευφυέστατο συνδυασμό χιούμορ και δράματος.


Η ιστορία ξεδιπλώνεται με μαεστρία μέσω εκπληκτικού animation και με καταπληκτικό μουσικό υπόβαθρό από τους μετρ του είδους Ιάπωνες. Η σειρά αριθμεί 318 επεισόδια των 20 περίπου λεπτών και ενώ παίζεται από το 1999, αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα αγαπημένα anime των σχιστομάτηδων με άπειρους fans και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην ιαπωνική γλώσσα με ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους. Μια προσπάθεια μεταγλώττισης είχε γίνει από το κανάλι ALTER, το οποίο μετέδωσε πριν μερικά χρόνια αρκετά επεισόδια με τον τίτλο «Ο καπετάνιος Ντρέικ και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού». Δυστυχώς, η μεταφορά δεν ήταν και η καλύτερη, με διαλόγους κυριολεκτικά πετσοκομμένους σε μια προσπάθεια να γίνει προσιτό σε πιο μικρές ηλικίες και φυσικά σταμάτησε πριν ολοκληρώσει 50 επεισόδια.
One Piece Episodes Greek
Μην γελιέστε. Δεν είναι το κλασικό «παιδικό» cartoon. Περιέχει σκληρή γλώσσα και άπειρη βία και αίμα, εντυπωσιακές μάχες και μια πλοκή που δεν κουράζει ποτέ. Με το που δείτε το 1ο επεισόδιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Και πραγματικά αξίζει την προσοχή σας.

http://anime.gr/
Episode 56
Part 1
Part 2
Part 3
Enjoy!

10 Σχόλια

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

  1. Καλησπέρα! Όταν ένας φίλος μου είπε πως το παιδικό που είχε προβάλλει για μικρό χρονικό διάστημα η ελληνική τηλεόραση, στο εξωτερικό είχε κάνει θραύση και είχε βγάλει τόσο πολλά επεισόδια, δεν το πίστευα. Πάντως μου είχε κάνει εντύπωση κι απ' τα λίγα επεισόδια που είχα δει στο Alter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πόσο επιτυχημένο είναι το συγκέκριμένο anime φαίνεται από το γεγονός ότι έγινε γνωστό χωρίς να προβάλεται σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To katebazw ala dn ginete thelei na to anixo me kapio programa kserei kaneis pws?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, το One Piece είναι ένα από τα ποιο επιτυχημενα anime σε όλο τον κόσμο (αν όχι το ποιο επιτυχημενο). Προς το παρόν βρίσκεται στο επεισόδιο 497 και μπορώ να σας πω με σιγουριά πως όσο προχωράει η σειρά τόσο καλύτερη γίνεται.Ο συγγραφέας ειναι σκέτη ιδιοφυία και με κάποιο τρόπο έχει καταφέρει, ύστερα απο 13 χρόνια, να συνδέει τα γεγονότα από την αρχή των επισοδείων μεχρι τώρα.Σας προτείνω να το δείτε ανεπιφύλακτα, κατά προτήμιση με τις original (ιαπωνικές) φωνές και είμαι σίγουρος πως δεν θα απογοητευτείται. Αν θέλετε να το δείτε πατήστε στο google 'watchop' και απλά ευχαριστηθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. epeidh den kserw aglika uparxei pouthena me ellhnikous ipotitlous;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paidia einai megalh anagkh na ta vrw ola ta episodeia one piece kai dragon ball eite metaglwtismena eite me upotitlous ellhnikous!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για εμένα είναι το καλύτερο cartoon που έχω δει,όπως και για πολλούς άλλους πιστεύω.Δε νομίζω πως θα προβληθεί ποτέ κάποιο καλύτερο στην τηλεόραση ή στο internet.Σας προτείνω να το δείτε και αν δε σας αρέσει γράψτε με!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτα π θα κατεβασουμαι ειναι στα ελληνικα? γτ πριν 10 χρονια που το ειχε στο alter ακομα θιμαμε τα καπια επισοδια και εμουν 6χρονον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. signwmi ma prepei na prostheseis ton CHOPPER tin ROBIN ton FRANKY kai ton BROOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items