Counter Strike 1.6 Free Download

icon

Counter Strike 1.6 

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη δράση με το Counter-Strike, το παιχνίδι πολλαπλών παικτών με τρομοκράτες και αντιτρομοκράτες το οποίο είναι βασισμένο στο διάσημο παιχνίδι Half Life. Πρόκειται για μια προσθήκη, ή «MOD» του εξέχοντος αυτού παιχνιδιού της VALVE.
Εάν τολμάτε να ζήσετε αυτή την περιπέτεια, στο Counter-Strike θα εμπλακείτε σε καταστάσεις επικίνδυνες όπως σε διάσωση ομήρων, να απενεργοποιήσετε βόμβες και να εξοντώσετε τρομοκράτες ή αντιτρομοκράτες ανάλογα με την πλευρά που βρίσκεστε.
Διαλέξετε πλευρά και χρησιμοποιείστε τα όπλα που αρμόζουν στις συνθήκες: οπλοπολυβόλα, τουφέκια, κοντόκανα όπλα, μαχαίρια κτλ. Μπείτε στη βοηθητική σελίδα αν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με τους χάρτες των αποστολών ή τα όπλα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Την ίδια στιγμή που απολαμβάνετε το παιχνίδι, θα μπορείτε να συνομιλήσετε με τους φίλους σας χωρίς να φεύγετε από την εφαρμογή.
Το Counter-Strike είναι μια υψιλής ποιότητας μορφή ψυχαγωγίας με όμορφα σχεδιασμένα γραφικά και στο οποίο η καλύτερη στρατηγική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι η ομαδική δουλειά.

 

Counter-Strike 1.6 is a MOD for Half-Life
Counter Strike 1.6  Free Download

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items