The Pink Panther 2 Greek Subs

Τίτλος: The Pink Panther 2 (Ο Ροζ Πάνθηρας 2)
Κατηγορία: κωμωδία
Σκηνοθέτης: Harald Zwart
Πρωταγωνιστές: Steve Martin, Jean Reno, Johnny Hallyday, John Cleese, Andy Garcia, Yuki Matsuzaki, Jeremy Irons, Lily Tomlin, Emily Mortimer, Alfred Molina, Aishwarya Rai
Διάρκεια: 92'
Εταιρία παραγωγής: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Columbia Pictures, Robert Simonds Productions
Έτος παραγωγής: 2009
Βαθμολογία S.G. (IMDb): 6(5)

Με λίγα λόγια
Έργα ανεκτίμητης άξιας που βρίσκονται σε διαφορές χώρες του κόσμου, χάνονται ξαφνικά. Όταν το καμάρι της Γαλλίας, το περίφημο διαμάντι "Ροζ Πάνθηρας", είναι το επόμενο ο Επιθεωρητής Κλουζώ αναλαμβάνει να βρει για άλλη μία φόρα τον κλεφτή έχοντας υπό τις οδηγίες του μία dream team αστυνομικών.

Άχρηστες πληροφορίες
Το "Pink Panther" του τίτλου είναι στην ουσία το όνομα του διαμαντιού το οποίο κλέβουν στις ταινίες The Pink Panther (1963), The Return of the Pink Panther (1975), Trail of the Pink Panther (1982) & The Pink Panther (2006). Το διαμάντι αποτελεί συνώνυμο αυτών των ταινιών ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία σύνδεση με τις υπόλοιπες ταινίες που χρησιμοποίησαν το "Pink Panther" στο τίτλο τους. Ο Shawn Levy, σκηνοθέτης της προηγούμενης ταινίας, προτίμησε να υποστηρίξει την παρούσα από το πόστο του παράγωγου. Τον Ιανουάριο του 2007 οι Lowell Ganz και Babaloo Mandel προσελήφθησαν να ξεσκονίσουν το σενάριο - ο Steve Martin μαζί με τους Scott Neustadter και Michael H. Weber είναι υπεύθυνοι για την τελική του μορφή.

 The Pink Panther 2 Greek Subs

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Facebook Password Cracker Hack

NewsBeast . gr νεςσβεαστ . γρ