Eurovision 2011 Προγνωστικά

Eurovision 2011 Προγνωστικά
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό της Eurovision 2011 και όλα τα προγνωστικά της βραδιάς!!
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον τελικό της eurovision 2011. Την Τρίτη στις 10 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός του... μεγάλου μουσικού διαγωνισμού στο στάδιο Esprit Arena του Ντίσελντορφ της Γερμανίας και την Πέμπτη 12 Μαϊου ο δεύτερος. Την Παρασκευή στις 6 Μαϊου ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα του «Watch My Dance» με τον Λούκα Γιώρκα και τον Stereo Mike. Οι εντυπώσεις που αφήνει η ελληνική συμμετοχή στο εξωτερικό είναι αρκετά καλές, ελπίζοντας έτσι για μία ικανοποιητική θέση στον μεγάλο τελικό! Προς το παρόν πάντως, η απόδοση για την Ελλάδα στην eurovision 2011 είναι 125,00 και έτσι έρχεται 21η στην τελική κατάταξη.
Μέχρι το Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός αλλάζουν πολλά!!!
Τα φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό της eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, είναι η Γαλλία, το Αζερμπαϊτζάν και η Εσθονία. Η Γαλλία ως μία από της «μεγάλες χώρες» θα λάβει μέρος κατευθείαν στον τελικό της eurovision 2011, ενώ το Αζερμπαϊτζάν και η Εσθονία θα λάβουν μέρος στον πρώτο και δεύτερο ημιτελικό, αντίστοιχα. Η απόδοση για την Γαλλία είναι 3,00 και ακολουθούν, με μία αρκετά υπολογίσιμη διαφορά, το Αζερμπαϊτζάν με 8,00 και η Εσθονία με απόδοση 8,50!
Eurovision 2011 Προγνωστικά για τον τελικό νικητή!
Σύμφωνα με την σουηδική εταιρεία unibet, νικήτρια χώρα στον φετινό διαγωνισμό της eurovision είναι η Γαλλία με απόδοση 1,70. Ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία με αποδόσεις 3,50 και 4,00, αντίστοιχα. Στα στοιχηματικά τραπέζια φαίνεται ότι οι μεγάλες χώρες του διαγωνισμού (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία) αντιμετωπίζουν τον διαγωνισμό πιο σοβαρά από ότι τα προηγούμενα χρόνια, αφού συμμετέχουν στον διαγωνισμό με καταξιωμένους καλλιτέχνες και πολύ σύγχρονα κομμάτια.
http://ninogroup.blogspot.com/

2 Σχόλια

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

  1. τα προγνωστικά είναι σωστά !Η Γαλλία θα νικησει την eurovision 2011!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σουηδία θα νικήσει!! Πάει και τελείωσε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Big Brother Nova Live