Skype Free Download Greek Version 2011 for Windows 7 and Vista


skypelogo.jpgΤο Skype είναι ένα πρόγραμμα-υπηρεσία μέσω του οποίου προσφέρεται η δυνατότητα τηλεφωνίας μέσω Internet (Voice Over IP), παρακάπτοντας τις κλασσικές γραμμές και το σημαντικότερο, χρεώσεις του ΟΤΕ. Φανταστείτε κάτι σαν το ΜSN Messenger αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Skype μπορούν να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Τις δωρεάν, για τις οποίες δεν χρειάζεται να πλήρώσετε απολύτως τίποτα και παρόλα αυτά είναι πολύ χρήσημες και ενδιαφέρουσες και τις extra οι οποίες απευθύνονται στους ποιο απαιτητικούς και για τις οποίες χρειάζεται ένα χρηματικό αντίτιμο το οποίο όμως στην ουσία σας γλυτώνει από πολύ περισσότερα χρήματα. Όλα αυτά όμως θα τα αναλύσουμε παρακάτω.

skype screenshoot
Skype screenshoot
Θα ξεκινήσουμε εξηγώντας βήμα προς βήμα πως θα αποκτήσετε και θα βάλετε σε λειτουργεία το Skype. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Skype και κατεβάστε την νεότερη έκδοση του προγράμματος η οποία αυτη την στιγμή είναι η 2.5. Ξεκινώντας την εγκατάσταση το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε ένα καινουριο λογαριασμό με τον οποίο θα είσται γνωστοί στο δίκτυο skype. Συμπληρώστε το όνομα σας, το όνομα με το οποίο θα εμφανιζεστε στο skype, ένα password και το email σας. Προσοχή το email σας να είναι πραγματικό καθώς θα σας αποσταλεί σε αυτό μια στοιχειοσειρά η οποία χρειαζεται για να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας. Σε αυτο το σημείο επισης θα πρεπει να ρυθμισετε το firewall-router σας να επιτρεπει την απροσκοπτη επικοινωνία του skype με το internet. Aφου τελειώσετε με την διαδικασία εγκαταστασης και δημιουργίας λογαριασμού, το skype είναι ετοιμο για χρήση. Παρακάτω θα περιγράψω μερικές από τις λειτουργίες του.
Δωρεάν υπηρεσίες
skypeoffer1.jpgΜε το skype μπορείτε να πραγματοποιήτε φωνητικές και video κλήσεις προς άλλους χρήστες skype εντελώς δωρεάν, ξέροντας μόνο το χαρακτηρηστικό skype ονομα τους. Μπορείτε να προσθέσετε επαφές οπως ακριβώς στον MSN Mesenger και μπορείτε να ψάξετε για νέες επαφές χρησημοποιόντας είτε το πραγματικό όνομα είτε το email αυτού που ψάχνετε. Εκτός από τις φωνητικές συνδιαλέξεις με τις επαφές σας μπορείτε ακόμα να κανετε chat μαζί τους και να τους στείλετε κάποιο αρχείο. Θα μου πείτε τώρα, ";καλά, όλα αυτά τα κανει και ο Μessenger, γιατι να αλλάξω σε κάτι άλλο?";. Πολύ απλά γιατί το skype εκτός του ότι υποστηριζει στις δωρεαν υπηρεσίες του ΚΑΙ τηλεδιασκέψεις (ομαδικές δηλαδή φωνητικές συνομιλίες), παρέχει και ένα σωρό extra υπηρεσίες που μολονότι απαίτουν την πληρωμή καποιου χρηματικού ποσού από μέρους σας στην ουσία σας γλυτώνουν από πολύ περισσότερα χρήματα.
DOWNLOAD HERE

21 Σχόλια

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

  1. maa dn katalaba..........pws na to katevasw re paidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN MOU ARESEI.DIOTI APEYFTHINETAI SE GNOSTES
    OTAN ANAFERETAI STO FIREWAL-ROUTER,KAI DEN EKSIGI TI SYMAINEI AYTO, KAI POU SYGEKRIMENA THA TO PSAKSIS?

    TOPA THA SKEYTOUME...EAN KATHE GNOSTHS EINAI KAI DASKALOS
    ZHTO POU TH BAPSAME!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. geiaaaa na sas kanw mia erotisi sas parakalo mipos 3eri kanenans kamia selida pou mporo na katevaso ta windows 7? giati 8elo na kanw ena format sto PC. .. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes