Kyle Xy Ant1 Web Tv Επεισόδια

Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε πετύχει κάποια μέρα στην τηλεόραση  την σειρά του Ant1 Kyle Xy .
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgr-V7-RZJZQXE5zn4ubUczwVs8p5wWFoqV2ZjKSHQUV5rGSA84hJKh16Th4-OiJMjR4TbHoTT4MNNaLgwNAu3__31Lqqhb28STbUqiivbjESMObNUj5s5RZDABRhXxbzx9IH2zeK9yKjk/s1600/KyleXY.jpg
  Η Ιστορία του Kyle Xy έχει ως εξής :
Τον λένε Kyle, είναι 16 χρονών και δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του. Εμφανίζεται ξαφνικά σε ένα δάσος... χωρίς να ξέρει ποιος είναι και από πού έρχεται.
Οδηγείται σε ένα ίδρυμα εφήβων, όπου τον αναλαμβάνει μία ψυχολόγος. Εκείνη σύντομα καταλαβαίνει ότι το παιδί χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Έτσι, αποφασίζει να τον περιθάλψει η ίδια προσωπικά και τον παίρνει στο σπίτι της, για να ζήσει μαζί με την οικογένειά της.
Σύντομα όλοι θα ανακαλύψουν ότι ο Kyle είναι ένα πλάσμα διαφορετικό, με μοναδικές ικανότητες. Δεν καταλαβαίνει τα ανθρώπινα συναισθήματα και είναι τελείως άχαρος στις ανθρώπινες σχέσεις. Όμως, μπορεί να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες, με την ταχύτητα του φωτός!
Κάθε επεισόδιο του Kyle XY προσθέτει μερικά κομμάτια στο puzzle, αλλά γεννά και καινούργια ερωτηματικά. Η ταυτότητα του Kyle παραμένει ένα μυστήριο. Θα καταφέρετε να το εξιχνιάσετε;
 Χάσατε κάποιο επεισόδιο και δεν θέλετε να περιμένετε να κατεβεί; Τώρα όλα τα επεισόδια στο youtube, με ελληνικούς υπότιτλους και σε HD 720p και 1080p.
Επεισόδιο 1
Part 1
Part 2
Part 3

Επεισόδιο 2
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Επεισόδιο 3
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes