Η Φίλη της Κόρης μου Download Free

Εδώ έχουμε ίσως ότι καλύτερο έχουμε παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια και επιτρέψτε μας να πούμε μερικά λόγια περί τίνος πρόκειται και μερικά λόγια και για τους πρωταγωνιστές μας...

Η γυναίκα του εφοριακού δεν είναι ευχαριστημένη με την ζωή της, ο γάμος της έχει προβλήματα και δεν κάνει πλέον σεξ με τον Νίκο. Η Ηλέκτρα, η κολλητή της Μάγιας είναι αυτή που την παρασύρει, ώστε να βάλει λίγο "αλατοπίπερο" στην ζωή της και καλούν τα ωραία νεαρά αγόρια από το απέναντι σπίτι.  Το πάρτι μεταξύ των τεσσάρων ξεκινάει! Οι δυο γυναίκες είναι αχόρταγες και με μανία ενδίδουν στο ερωτικό κουαρτέτο. Εδώ έχουμε και strap on μεταξύ Ηλέκτρας και Μάγιας με πολύ καλό φινάλε!!!

Η Βούλα Βαβάτση (κόρη) είναι πάνω στις καύλες της. Την βλέπουμε να την βρίσκει μόνη της με γλειφιτζούρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζαχαρωτό μπαίνει ΠΑΝΤΟΥ! Κορυφαία στιγμή της ηδονικής κορασίδας με τον Ιαν Σκοτ στο γυμναστήριο όπου δίνεται στον κορυφαίο σταρ χωρίς αναστολές με την "πίσω πόρτα" πρόθυμη για όλα!!!

Η φίλη της Βούλας δεν είναι άλλη από την πανέμορφη σταρ Νικολέτα Ρωμανού. Η Νικολέτα φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια με τα καμώματά της και άκρως προκλητική συμπεριφορά της. Είναι τόσο καυτή παρουσία όπου ο πατέρας με τον φίλο του Ζαφείρη την βιάζουν στο υπνοδωμάτιο της. Μία δυναμική σκηνή όπου το ξετυλίγει όλα τα προσόντα του... ξεχωρίζει η ανώμαλη φίλη!!!

Ο Νικος είναι ο καινούριος μας σταρ, άνθρωπος διπλανής πόρτας αλλά με προσόντα για... γλύψιμο! Η Μάγια είναι η κλασσική νοικοκυρά η οποία όμως μαγνητίζει με την παρουσία της και εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς, ιδίως με τον τρόπο που χειρίζεται διάφορα εργαλεία.

Η Ηλέκτρα δεν χρειάζεται συστάσεις την ξέρετε, την θέλετε γιατί είναι η γυναίκα που τα κάνει τα όλα... και τα κάνει καλά! Την ωραία μας τη Βούλα την έχουμε χαρεί σε προηγούμενες ταινίες αλλά σε αυτήν κάνει για πρώτη φορά πρωκτικό με τρόπο που πρέπει να δείτε, πως μπαίνει τέτοιο εργαλείο ? Η Νικολέτα είναι γνωστή playmate και πραγματικά εντυπωσιάζει με την παρουσία της και η σκηνή της με τους 2 πρωταγωνιστές μας είναι κάτι που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Ο Αντώνης και Γιώργος είναι τα παλικάρια που γνωρίσαμε με την Τζούλια στο Casting και φέρνουν κάτι φρέσκο και νεανικό στην σκηνή μας ...

6 Σχόλια

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

  1. http://www.rapidshare.com/files/1517173781/gia.ola.ta.gatakia.i.kori.part1.rar
    https://www.rapidshare.com/files/2565558445/gia.ola.ta.gatakia.i.kori.part2.rar
    https://www.rapidshare.com/files/4270259176/gia.ola.ta.gatakia.i.kori.part3.rar

    FILESERVE FILESERVE FILESERVE FILESERVEhttp://www.fileserve.com/file/VxcCB6p/gia.ola.ta.gatakia.i.kori.part1.rar
    http://www.fileserve.com/file/YG9RhTF/gia.ola.ta.gatakia.i.kori.part2.rar
    http://www.fileserve.com/file/Ct4nYzb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. broken links παιδες, μπορει να τν ανεβασει κανεις σε ενα μονο αρχειο και να ποσταρει link?

    *Thanks παντος για το προηγουμενο upload

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou boroume n katevasoume free th tainia h filh ts korhs m????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paides emena mou vgazei oti einai svismena ta arxeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://btjunkie.org/torrent/I-FILI-TIS-KORIS-MOU/6605277d3675a0d46896dcf6ab1ece84cc3cb1ffe63f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items