Κλασσικό Gnome και Ubuntu 11.10


email

Χωρίς να αντιπαθώ η να διαφωνώ με την λογική των GnomeShell και Unity, παραμένω πιστός στο κλασσικό Gnome. Έτσι όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν είναι βέβαιο πως η κοινότητα θα επικεντρωθεί σε αυτό και η ανάπτυξη του θα είναι γρήγορη. Δεν θ’ αργήσει να έρθει ο καιρός που θα έχουμε το ανανεωμένο Gnome 3 με όλες εκείνες τις ευκολίες και παραμετροποιήσεις που είχαμε συνηθίσει.
Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορουμε να έχουμε ένα κλασσικό Gnome (3x) στο Ubuntu μας (11.10), μ’ ένα πληρως παραμετροποίησιμο panel, με όλα τα applets και indicators που είχαμε συνηθίσει.
Για περισσότερες πληροφορίες link

2 Σχόλια

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

  1. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν και τέτοια λογισμικά. Είναι free όπως το linux;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To linux διαχωρίζεται σε πολλά είδη όπως το Backtrack, το Mind, το Red Hat ,το Fedora και πολλά άλλα μεταξύ άλλων και το Ubuntu το οποίο αναφέρεται πιο πάνω .
    Γενικά υπάρχει σε αντίθεση με τα Windows της Microsoft η επιλογή να διαλέξεις εσύ το λειτουργικό σου σύστημα σύμφωνα πάντα με τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες.
    Συγκεκριμένα το Ubuntu έχει φτιαχτεί για τον μέσο χρήστη σε αντίθεση με το Backtrack πχ που είναι πιο "ψαγμένο" :) ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ FREEWARE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes