Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Android 4.0 Ice Cream Sandwich: Τα νέα χαρακτηριστικά αναλυτικά! [videos]
Τα νέα χαρακτηριστικά του Android 4.0 Ice Cream είναι άκρως εντυπωσιακά και τα πρώτα σχόλια που δέχεται παγκοσμίως το λογισμικό είναι εγκωμιαστικά. Καταγράψαμε τα πιο σημαντικά και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους αυτό είναι το καλύτερο OS.

Το Android για πάρα πολλούς χρήστες κινητών ήταν ήδη το καλύτερο λειτουργικό σύστημα της κατηγορίας. Με το χθεσινό "μεγάλο" update, η Google φαίνεται να καταφέρνει να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους για την υπεροχή του Android. Πάμε να εξερευνήσουμε σιγά σιγά τα νέα χαρακτηριστικά του Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

H Google σε αυτή την αναβάθμιση δεν έμεινε μόνο σε αυτό που περίμεναν αρκετοί, δηλαδή στην αναβάθμιση του γραφικού περιβάλλοντος και στην ενοποίηση του Gingerbread με το Honeycomb. Αντίθετα άλλαξε σχεδόν τα πάντα, όπως για παράδειγμα όλες τις δικές της Android εφαρμογές.

Γενικά στοιχεία για το Android 4.0 Ice Cream Sandwich
H Google εισήγαγε την νέα γραμματοσειρά Roboto, η οποία σχεδιάστηκε συνδυάζοντας στυλ από Web Design, Typography και TV. Η περιήγηση ανάμεσα στις αρχικές οθόνες γίνεται ακόμα με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά στο μενού των εφαρμογών προστέθηκαν επίσης tabs. Επίσης πατώντας τα “Volume Down” + “Power” μπορούμε να πάρουμε screenshot της οθόνης, ενώ το Software επιτρέπει την σύλληψη φωτογραφιών με μηδενικό lag.

Πληκτρολόγιο
To πληκτρολόγιο είναι ανασχεδιασμένο ώστε να παρέχει πιο άμεση διόρθωση λέξεων και καλύτερο Copy, Cut και Paste. Οι αλλαγές που έγιναν βοηθάνε στην πιο γρήγορη πληκτρολόγηση, ενώ ακόμα καλύτερο είναι το voice-to-text που επιτρέπει πλέον να μιλάμε με παύσεις ανάμεσα στις λέξεις. (πολύ πιο βολικό).
via

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes