«Πρεσβευτής των Βάσκων» ο Βαλβέρδε

Τον σεβασμό και την εκτίμηση της Βασκωνίας έχει κερδίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε. Ενδεικτικό είναι δημοσίευμα του Τύπου στο οποίο αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων».
http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_02/860820.jpgΣημείο αναφοράς για τους Βάσκους αποτελεί σχεδόν σε μόνιμη βάση ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού με τις συνεχόμενες διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και κατακτήσεις τίτλων έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις «μετοχές» του και οι συμπατριώτες του το αναγνωρίζουν στον μέγιστο βαθμό. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι αναφορές στον βασκικό Τύπο για τον προπονητή της πειραϊκής ομάδας.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γραφτεί ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του Ολυμπαικού  όπως και για τις επιτυχίες του με τους «ερυθρόλευκους» αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο τους, αφού σε δύο ολοκληρωμένες σεζόν έχει ένα νταμπλ και άλλο ένα πρωτάθλημα, ενώ και φέτος η ομάδα έχει καταφέρει μέσα σε μία δύσκολη καμπή να βρίσκεται μέσ και στους τρεις στόχους της.
Αυτός , άλλωστε, είναι και ο λόγος σύμφωνα με τον οποίο ο 48χρονος προπονητής είχε χαρακτηριστεί και πρέσβης των Βάσκων, κάτι που φροντίζουν να επισημαίνουν ξανά στα Μέσα της περιοχής.
Ενδεικτική είναι και η αναφορά την Καθαρά Δευτέρα στην ιστοσελίδα της «deia», σε δημοσίευμα που αφορά στα βραβεία στους καλύτερους της χρονιάς που «έφυγε» (2011), με τίτλο: «Η υπερηφάνεια ενός λαού».
Εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρεται ως «πρεσβευτής της χώρας των Βάσκων», κάτι που αποτυπώνει το πόσο ψηλά τον έχουν οι συμπατριώτες του!
Πηγή
gazzeta.gr


Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes