Τιτανικός σε 3D !Πότε αναμένεται?


Η σύγχρονη τεχνολογία και το 3D έχει ξετρελάνει, όπως φαίνεται, κοινό και εταιρίες παραγωγής, με τις τελευταίες να δηλώνουν έτοιμες να βγάζουν από εδώ και πέρα σημαντικό αριθμό ταινιών σε 3D εκδόσεις. Μάλιστα, μετά το Avatar και το Alice in Worderland, η επόμενη ταινία η οποία φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα μονοπάτια του 3D δεν είναι άλλη από τον Τιτανικό! Ο James Cameron, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην USA Today υποστήριξε πως η θρυλική ταινία των έντεκα Oscar θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2012.

Όπως δήλωσε ο Cameron:

“They’re converting Clash of the Titans in eight weeks. But I’m guessing six months to a year to do it right. We’re targeting spring of 2012 for the release (of a 3D version of Titanic), which is the 100 year anniversary of the sailing of the ship.”

Χαρακτηριστική της τρέλας που έχει πιάσει τα στούντιο παραγωγής για τη παραγωγή 3D ταινιών είναι η περίπτωση του Clash of the Titans, μιας ταινίας η οποία αρχικά δεν γυρίστηκε σε 3D, ωστόσο οι παραγωγοί της αποφάσισαν την μετατροπή μέσα σε μια περίοδο οκτώ εβδομάδων, με στόχο υψηλότερα έσοδα από τα εισιτήρια. O Cameron διευκρίνισε, ότι δεν είναι αρνητικός σε μετατροπές παλαιότερων ταινιών σε 3D, με τη προϋπόθεση πως ο αρχικός σκηνοθέτης της ταινίας θα επιβλέπει τη διαδικασία, όπως θα γίνει στη περίπτωση του Τιτανικού.


[via]

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items