Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0 Greek

Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0 Greek


Δε θέλει συστάσεις το γνωστό πια Adobe Photoshop CS5 Extended.
Η διαφορά όμως που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα uploads δεν είναι ότι η έκδοσή του είναι portable.
Αλλά οτι η έκδοσή του είναι η GREEK PORTABLE, που μέχρι τώρα δεν υπήρχε.
Δε χρειάζεται ενεργοποίηση και είναι πλήρως λειτουργική.
Περιγραφή:
Το λογισμικό Adobe® Photoshop® CS5 Extended σας βοηθάει να δημιουργήσετε τις απόλυτες εικόνες για εκτύπωση, διαδίκτυο και βίντεο. Απολαύστε τις, προηγμένης τεχνολογίας, δυνατότητες για επεξεργασία, σύνθεση καθώς και τις σχεδιαστικές και ζωγραφικές δυνατότητες του παγκόσμιου στάνταρντ στην επεξεργασία εικόνας Photoshop CS5, και απολαύστε ταχύτατες επιδόσεις χάρη στην 64-bit υποστήριξη και στις δύο πλατφόρμες. Επίσης δημιουργήστε τρισδιάστατες (3D) αναπαραστάσεις για λογότυπα, έργα τέχνης, και κινούμενα γραφικά. Επεξεργαστείτε τρισδιάστατα (3D) αντικείμενα με τα προηγμένα εργαλεία και παράλληλα δημιουργήστε και βελτιστοποιήστε αρχεία με κίνηση.
Μέγεθος:
943 MB
Νέα χαρακτηριστικά:
-Οι σύνθετες επιλογές γίνονται ευκολότερα - Αποτελέσματα καλύτερα από ποτέ με λιγότερα κλικ, όταν ξεγυρίζετε δύσκολα θέματα, όπως τα μαλλιά και αφαιρέστε το χρώμα του φόντου στα όρια της επιλογής σας. Ρυθμίστε αυτόματα την ανοχή της επιλογής σας ή της μάσκας που έχετε επιλέξει χρησιμοποιώντας τα νέα εργαλεία.
-Content-Aware Fill - Σβήστε όποιο στοιχείο θέλετε από κάποια εικόνα και δείτε το Content-Aware Fill να γεμίζει μαγικά και να συμπληρώνει τέλεια το κενό. Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη της το φωτισμό, τον τόνο και το «θόρυβο» της φωτογραφίας, προσφέροντας απόλυτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.
Απίθανα painting effects - Δημιουργήστε φυσικά και ρεαλιστικά ζωγραφικά εφέ, με το εργαλείο Mixer Brush, που προσφέρει ανάμιξη χρώματος στον καμβά που εργάζεστε, με σκληρό πινέλο, για πραγματικά αληθοφανή αποτελέσματα.
-Τρισδιάστατα γραφικά με το Adobe Repousse - Κατασκευάστε τρισδιάστατα λογότυπα και δημιουργικά με την τεχνολογία Repousse της Adobe. Συστρέψτε, περιστρέψτε και κάνετε ανάγλυφo, οποιοδήποτε δημιουργικό.
-Puppet Warp - Επανατοποθετήστε με ακρίβεια ή παραμορφώστε οποιοδήποτε στοιχείο της εικόνας σας. Κουνήστε το χέρι ενός ανθρώπου σε μια φωτογραφία, διαμορφώστε το κείμενο για να δημιουργήσετε νέα εφέ και πολλά περισσότερα.
-Επεξεργασία προηγμένης τεχνολογίας για raw εικόνες - Χρησιμοποιήστε το Adobe Photoshop Camera Raw 6 plug-in και αφαιρέστε, τον ψηφιακό θόρυβο της εικόνας, διατηρώντας το χρώμα και τη λεπτομέρεια, χωρίς να χρειάζεται να παράγετε αντίγραφό της. Προσθέστε κόκκο για να δημιουργήσετε ψηφιακές φωτογραφίες για να προσδώσετε ένταση και χαρακτήρα. Απολαύστε περισσότερο έλεγχο όταν εκτελείτε post-crop vignetting και πολλά περισσότερα.
-Κορυφαία απεικόνιση HDR - Δημιουργήστε φωτορεαλιστικές ή υπερεαλιστικές high dynamic range (HDR) εικόνες με πρωτοφανή ταχύτητα, έλεγχο και ακρίβεια. Πάρτε τα καλύτερα αποτελέσματα από ποτέ, χάρη στο automatic ghost removal και αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο, με τις ρυθμίσεις tone mapping, που δίνουν ακόμη και σε φωτογραφίες που δεν έχουν παραχθεί μια HDR (πολλαπλές λήψεις) την αίσθηση της επεξεργασίας HDR.
Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0 Greek
Τεχνικές Απαιτήσεις:
- Επεξεργαστής Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64
- Microsoft® Windows® XP με Service Pack 3, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, ή Enterprise με Service Pack 1, ή Windows 7
- 1GB RAM
- 1GB διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο. Πρόσθετο ελεύθερο χώρο κατά την εγκατάσταση (δεν εγκαθίσταται σε flash-based φορητές συσκευές αποθήκευσης)
- 1024x768 ανάλυση (1280x800 κατά προτίμηση με κάρτα γραφικών hardware-accelerated OpenGL, 16-bit χρώμα, και 256MB VRAM
- Κάποια GPU-accelerated χαρακτηριστικά απαιτούν υποστήριξη γραφικών για το Shader Model 3.0 και την OpenGL 2.0
- DVD-ROM
- QuickTime 7.6.2 για χαρακτηριστικά QuickTime
- Ευρυζωνική σύνδεση Internet για online υπηρεσίες

Έχει δοκιμαστεί σε Windows 7 (x64), Windows 7 (x86) και σε Windows XP.
Έχει γίνει έλεγχος για ιούς με NAV 2010 και Avast.

Οδηγίες εγκατάστασης:
Αποσυμπιέστε τα rar αρχεία (δε χρειάζεται password) και τρέξτε την εφαρμογή κάνοντας διπλό κλικ στο exe.
Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0 Greek
http://rapidshare.com/files/389998729/PS12.GR.Port.part1.rar
http://rapidshare.com/files/390069731/PS12.GR.Port.part2.rar
http://rapidshare.com/files/390083097/PS12.GR.Port.part3.rar
http://rapidshare.com/files/390083163/PS12.GR.Port.part4.rar

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items