Γκουαρντιόλα: «Ο κύριος Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να λέει ό,τι θέλει»

Στα παράπονα που εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για το δεύτερο πέναλτι, που δόθηκε στη Μπαρτσελόνα στον αγώνα με τη Μίλαν, απάντησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως παρά τα όσα λέγονται, οι «μπλαουγκράνα» δικαίως προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης των «ροσονέρι» δήλωσε πως δε μπορεί να καταλάβει την απόφαση του διαιτητή, αλλά τώρα καταλαβαίνει τι εννοεί ο Μουρίνιο για το τι συμβαίνει στα παιχνίδια μέσα στο «Καμπ Νου».

«Ο κύριος Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τώρα κάνει “συμμαχία” με τον Μουρίνιο. Αλλά στο γήπεδο, στη στιγμή της αλήθειας, εκεί είναι που πρέπει ο Ζλάταν να πει ό,τι έχει να πει. Και τα δύο πέναλτι μας δόθηκαν σωστά», δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Αν ο Ιμπραΐμοβιτς ή ο Μουρίνιο πιστεύουν πως δεν αξίζουμε την πρόκριση και πως κερδίζουμε επειδή οι διαιτητές σφυρίζουν υπέρ μας, θέλω απλά να τους υπενθυμίσω πως είναι η πέμπτη συνεχόμενη φορά που προκρινόμαστε στους “4” του Champions League.Αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει».

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items