Game of Thrones : Season 3

Η επιτυχημένη σειρά ήρθε για να μείνει!

Μετά τη τεράστια επιτυχία της δεύτερης σεζόν του «Game of Thrones», δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι η τρίτη σεζόν της σειράς βρίσκεται προ των πυλών και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τη κυκλοφορία της.

Περισσότερα από 4 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν τη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, καθιστώντας το «Game of Thrones» μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της HBO, των τελευταίων μηνών. Η τεράστια επιτυχία της σειράς έγκειται στο γεγονός ότι η τηλεθέαση παρέμεινε υψηλή, ακόμα και μετά τη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Το δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.8 τηλεθεατές.

«Οι δημιουργοί της σειράς, David Benioff και D.B. Weiss, αύξησαν τις προσδοκίες μας για τη δεύτερη σεζόν – και στη συνέχεια τις ξεπέρασαν», δήλωσε ο πρόεδρος του προγράμματος του καναλιού HBO, Michael Lombardo. «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι από την υποστήριξη των ΜΜΕ και των τηλεθεατών μας. Ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο βήμα των Dan και David για την επόμενη σεζόν».

Η πρώτη σεζόν της σειράς μετρούσε περισσότερους από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του George R. R. Martin και πρωταγωνιστούν οι Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairley και Emilia Clarke. Ο Peter Dinklage είχε δηλώσει στους New York Times ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο για πάνω από έξι σεζόν στην σειρά της HBO.

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items