Google tablet, Έρχεται τον Ιούλιο και θα κοστίζει κοντά στα $250


Τελικά απ’ότι φαίνεται η Google δεν πρόκειται να ανακοινώσει το πολυ-αναμενόμενο tablet της μέσα στον Μάιο. όπως είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα, αλλά τον Ιούλιο. Γιατί όμως τόσο αργά;

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν σήμερα στο internet δεν πρόκειται να δούμε το Google branded tablet αυτόν τον Μάιο και αυτό διότι η Google αποφάσισε να αλλάξει κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το design.

Μάλιστα οι διάφορες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν, θα έχουν και αντίκτυπο στην τιμή της συσκευής. Συνεπώς μπορεί να δούμε την τιμή να πέφτει και κάτω από τα $249. Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι γι’αυτό που λέμε γιατί δεν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια μας πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν.

google-tablet

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 7 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3 και συνδεσιμότητα WiFi αλλά όχι 3G.

Τέλος φαίνεται ότι θα τρέχει το Android 4.0 ICS, ενώ κάποιες φήμες λένε για το καινούριο Android Jelly Bean, το οποίο βέβαια πιστεύουμε ότι είναι απίθανο. Αυτό βέβαια που ενδιαφέρει εμάς είναι το γεγονός ότι θα τρέχει ICS και όχι Gingerbread. Δεν συμφωνείτε;

Αυτά για τώρα! Για να δούμε…

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items