Λονδίνο 2012 Το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων PDF

Στις 27 Ιουλίου 2012 θα διεξαχθεί η Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης του 2012, ενώ η Τελετή Λήξης προγραμματίστηκε για τις 12 Αυγούστου.
Η κορυφαία αθλητική δραστηριότητα του πλανήτη θα ξεκινήσει ανεπίσημα στις 25 Ιουλίου με το ποδοσφαιρικό τουρνουά των γυναικών.

Στις 3 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα αγωνίσματα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με τον μεγάλο τελικό των 100 μ. ανδρών που θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, να έχει οριστεί για την Κυριακή 5 Αυγούστου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο στίβος είναι από τα αθλήματα που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, πολύ περισσότερο φέτος στο Λονδίνο αφού θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές όχι μόνο στον κόσμο αλλά και όλων των εποχών, σύμφωνα με τις επιδόσεις τους αφού έχουν σπάσει παγκόσμια ρεκόρ, όπως είναι η «τσαρίνα των αιθέρων», Γιελένα Ινσιμπάγιεβα αλλά και ο «άνθρωπος – αστραπή» Γιουσέιν Μπολτ. Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η συμμετοχή του Δημήτρη Χονδροκούκη στο άλμα εις ύψος αλλά και του Κώστα Φιλιππίδη στο άλμα επί κοντό.
Δείτε αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των Αγώνων, οι ημερομηνίες και οι τόποι διεξαγωγής τους, όπως ανακοινώθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes