Pro Evolution Soccer 2012 Cheats και κόλπα

Βασικό cheat/trick στο PES. Πρωτοεμφανίστηκε στο PES2011, και από τότε έχει κάνει αμέτρητους φανς του παιχνιδιού να καταραστούν τα φαρμακερά φάουλ (άλλωτε και απλά σουτ) του C. Ronaldο, Daniel Alves, Villa κλπ.

->Τι γίνεται;
Ο παίκτης σας σουτάρει, η μπάλα παίρνει μία πολύ περίεργη τροχιά, και ο αντίπαλος τερματοφύλακας γίνεται Costanzo.

->Πως το κάνω;
Η εφαρμογή του στην αρχή μπορεί να φαίνεται δύσκολη ως απίθανη, αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται πολύ καλός συγχρονισμός (που φυσικά επιτυγχάνεται με πολλή προπόνηση).
Αρχικά, πατάτε το κουμπί του σουτ κανονικά, όπως θα το πατούσατε για να κάνετε κανονικά σουτ. Έπειτα θα πρέπει να ξαναπατήσετε το κουμπί αυτό ακριβώς τη στιγμή πριν ακουμπήσει το πόδι του παίκτη σας την μπάλα για να κάνει το σουτ. Αν το κάνατε σωστά, τότε θα δείτε την μπάλα να ακολουθεί μία πολύ περίεργη τροχιά και να μην παίρνει στροφές γύρω από τον άξονά της.

->Hint:
Γίνεται πιο εύκολα με παίκτες που έχουν καλά στατιστικά στα σουτ και στα φάουλ. Αν δοκιμάσετε με C. Ronaldo πολύ πιθανώς να το πετύχετε, ενώ αν το δοκιμάσετε με κάποιο παίκτη από τη D2, μπορεί και να μη το πετύχετε ποτέ.



Finesse Shot


Γνωστό και ως "Τσιτοσούτ", το βλέπουμε πρώτη φορά στο PES2012, και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζουν πολλοί PES.

->Τι γίνεται;
Ο παίκτης κάνει ένα πολύ φαλτσαριστό σουτ, που στο 90% των περιπτώσεων καταλήγει στα δίχτυα, αφήνοντας τον τερματοφύλακα ανήμπορο να καταλάβει τι έγινε.

->Πως το κάνω;
Αρχικά θα πρέπει να ελένξετε τις καρτέλες που έχουν οι παίκτες σας. Το συγκεκριμένο σουτ το κάνουν μόνο οι παίκτες που έχουν την καρτέλα "S06 - Μακρινή Βαθιά Μπαλιά".
Για να γίνει το σουτ, θα πρέπει ο παίκτης σας να κοιτάει προς τη γραμμή του πλαγίου άουτ, όχι δηλαδή στο τέρμα. Επιπλέον, θα πρέπει ο παίκτης να σουτάρει με το καλό του πόδι. Τότε ανάλογα με την απόσταση ακολουθείτε τις οδηγίες:
-->Μακρινές αποστάσεις
Κάνετε το σούτ πατώντας παράλληλα το κουμπί αλλαγής παίκτη (L1/LB σε Default χειρισμό).
-->Κοντινές αποστάσεις
Κάνετε το σουτ πατώντας παράλληλα το R2/RT (σε Default χειρισμό).

->Hint:
Για να δείτε ποιοι παίκτες έχουν αυτή τη κάρτα, μπορείτε να επισκεφθείτε το pesdb.net και να βάλετε ως φίλτρο αναζήτησης τη κάρτα αυτή.

Goal Kick Bug


Σπάνιο Bug που συμβαίνει πολύ δύσκολα, λογικά άλλη μία τρύπα στο κώδικα του PES2012

->Τι γίνεται;
Ο αντίπαλος τερματοφύλακας όσο και αν θέλει, δεν μπορεί να εκτελέσει το ελεύθερο, μένοντας ακίνητος. Έτσι, ένας παίκτης σας μπορεί να πάρει απλά τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα. ΓΚΟΟΟΟΟΛ!

->Πως το κάνω;
Είναι το πιο δύσκολο bug στην εκτέλεσή του, η πιθανότητα να μην το πετύχετε είναι 95%, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε. Όταν ο τερματοφύλακας είναι σε θέση να εκτελέσει το άουτ, πατήστε START, πηγαίνετε στο Replay (Επανάληψη). Αν βλέπετε σε επανάληψη τη προηγούμενη φάση, δεν πέτυχε και θα πρέπει να ξανακάνετε την ίδια διαδικασία. Αν όμως βλέπετε απλά το αντίπαλο τέρμα, χωρίς να υπάρχει διάρκεια στο βίντεο, τότε το bug πέτυχε. Μπορείτε να προχωρήσετε τον παίκτη σας προς την αντίπαλη περιοχή για το πιο εύκολο γκολ του.

->Hint:
Για πιο εύκολη εφαρμογή, καλό είναι να έχετε rapidfire mod στο κουμπί START του χειριστηρίου σας :p

Vietnam Free Kick Bug


Η ΚΟΝΑΜΙ ήθελε φέτος να μας δώσει τη δυνατότητα να ελένχουμε δεύτερο παίκτη στις στημένες εκτελέσεις του παιχνιδιού. Κάτι μάλλον δεν πήγε καλά και υπάρχει και άλλο κενό στο κώδικα.

->Τι γίνεται;
Η μπάλα φεύγει από την αρχική της θέση, ο παίκτης σας βαράει αέρα βρίσκοντας όμως τη μπάλα, και αυτή καταλήγει τις πιο πολλές φορές ανενόχλητα στα δίχτυα. Όλα αυτά, ενώ το τοίχος του αντιπάλου διαλύεται πριν ξεκινήσετε να εκτελείτε το φάουλ!

->Πως το κάνω;
Αρχικά κερδίζετε το φάουλ. Πρέπει να σας δίνεται η επιλογή του δεύτερου εκτελεστή. Πρέπει ο δεύτερος εκτελεστής να είναι επιθετικός (ή να βρίσκεται μέσα στη περιοχή για την εκτέλεση του φάουλ). Τον επιλέγετε, τον φέρνετε ΚΑΘΕΤΑ στην ευθεία μπάλα-τέρμα, και μετά πρέπει γρήγορα να επιστρέψετε στον κύριο εκτελεστή και να καλέσετε τον δεύτερο παίκτη. Αν όλα πήγαν καλά, θα πρέπει να ακουμπήσει τη μπάλα έτσι ώστε αυτή να αλλάξει θέση. Το bug ενεργοποιήθηκε, μπορείτε να εκτελέσετε το φάουλ.

->Hint:
Υπάρχει και η πιο περίπλοκη έκδοση αυτού του τρικ, που σας επιτρέπει να μετακινήσετε τη μπάλα περισσότερες φορές. Σε αυτή, επιλέγετε και πάλι τον δεύτερο εκτελεστή, αλλά τον πάτε σε θέση τέτοια ώστε αν επιλέξετε άλλον παίκτη (όχι τον κύριο εκτελεστή), αυτός θα περάσει από τη μπάλα, χτυπώντας τη και μετακινώντας τη σε άλλη θέση. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία πολλές φορές μέχρι η μπάλα να πάει σε σημείο ικανοποιητικό για εσάς. Αφού γίνει αυτό, επιστρέφετε στον κύριο εκτελεστή, και εκτελείτε το φάουλ.
Πηγή wehellas.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes