Vodafone: Δωρεάν Mobile Internet

Δελτίο Τύπου: Συνέχισε να σερφάρεις ξέγνοιαστα, γιατί MONO η Vodafone προσφέρει απεριόριστο ΔΩΡΕΑΝ MOBILE INTERNET στο κινητό, στο laptop και στο tablet σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές της ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα για:

- ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές (ιδιώτες & επαγγελματίες) Vodafone Συμβολαίου, Καρτοπρογράμματος, Καρτοκινητής, Vodafone Mobile Broadband και Mobile Broadband με χρονοχρέωση με ενεργοποιημένο πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων και ισχύει από την 01/08/2012 στις 00:00 μέχρι 31/08/2012 στις 23:59.

- Ειδικότερα για τους συνδρομητές (ιδιώτες & επαγγελματίες) Καρτοπρογράμματος, Καρτοκινητής και Vodafone Mobile Broadband, με ενεργοποιημένο πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με ανώτατο όριο κατανάλωσης όγκου δεδομένων 500 MB, με σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων. Μετά το πέρας του ορίου πολιτικής ορθής χρήσης οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και στο 100% των 500ΜΒ θα λάβουν δωρεάν ενημερωτικό sms και θα αρχίσει η χρέωση τους αναλόγως του προγράμματος χρήσης τους.

- Επιπλέον για τους συνδρομητές (ιδιώτες & επαγγελματίες) προγραμμάτων Mobile Broadband με ενεργοποιημένο πακέτο ή πρόγραμμα χρήσης με χρονοχρέωση θα ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 5 ώρες. Μετά το πέρας του ορίου πολιτικής χρήσης θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 100% της κατανάλωσης των 5 ωρών και θα ξεκινήσει η κατανάλωση του διαθέσιμου χρόνου του προγράμματος τους.

- Για συνδρομητές χωρίς ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων η προσφορά ισχύει από 06-13/08. Για το υπόλοιπο διάστημα του Αυγούστου, οι συνδρομητές χρεώνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο πρόγραμμα χρήσης τους. Ειδικότερα για τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα «internet ΟΛΗ ΜΕΡΑ» θα χρεωθούν με 1 ανά ημέρα χρήσης.

Από την προσφορά εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone Home/ Office Zone, Vodafone Business Connect, Vodafone Mobile Broadband KartoInternet, Telemetry & Zelitrack καθώς και η χρήση Internet κατά τη διάρκεια περιαγωγής.

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes