20 Εκατ. για Κυριάκο Παπαδόπουλο δίνει η Ζενίτ!


Η Ζενίτ επιμένει για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και ανέβασε την πρόσφορα της στην Σάλκε από τα 15 στα 20 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Ελληνα στόπερ.

Ο 20χρόνος άσος είναι περιζήτητος στην Ευρώπη και η πρωταθλήτρια Ρωσίας κάνει ό,τι μπορεί για τον εντάξει στο δυναμικό της. Όπως αναφέρει η Bild η Ζενίτ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 20 εκατ. για τον Παπαδόπουλο ενώ στον παίκτη προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ! Επιπλέον ποντάρει στο γεγονός πως η Σάλκε ανήκει στην Gazprom, δηλαδή την ίδια εταιρία που ελέγχει και την Ζενίτ.
Η Σάλκε θέλει να κρατήσει τον Παπαδόπουλο στο ρόστερ της αλλά μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Ζενίτ, αυτό μοιάζει δύσκολο.
Ο γενικός μάνατζερ της Σάλκε, Χορστ Χελντ τόνισε: «Ναι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης επιμένει πολύ. Όμως ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση».
Στο μεταξύ ο διεθνής Ελληνας αμυντικός δεν είναι ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος της Ζενίτ. Ο Νάνι της Μάντσεστερ Γ. βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.
Μάλιστα τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γ. για λογαριασμό της Ζενίτ έχει αναλάβει ο πρώην Γεωργιανός άσος, Γκεόργκι Κινκλάντζε που πλέον εργάζεται σαν μάνατζερ. Η Ζενίτ προσφέρει για τον 25χρόνο Πορτογάλο μέσο 25 εκατ. λίρες.
Επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη