Bwin Live για το Android

Μια νέα εφαρμογή για στοίχημα σε πραγματικό χρόνο λανσάρει η bwin, απευθυνόμενη στους κατόχους συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η bwin.party λανσάρει το bwin live, μια εφαρμογή live στοιχήματος για κινητά με λογισμικό Android. Με την εφαρμογή αυτή οι χρήστες μπορούν να στοιχηματίζουν σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, η Formula 1, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το χόκεϊ επί πάγου και το σκι! «Χάρη στο bwin live, οι χρήστες της bwin μπορούν τώρα να τοποθετούν τα στοιχήματά τους από το τηλέφωνό τους χρησιμοποιώντας ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, μπορούν να βλέπουν την κατάσταση των στοιχημάτων που έχουν τοποθετήσει και να έχουν ανά πάσα στιγμή μια λεπτομερή λίστα αυτών», εξηγεί ο Berthold Kao, υπεύθυνος του Product Management RNG & Mobile της bwin στην bwin.party!
Το bwin live για Android (εκδόσεις 2.1-3.0) είναι διαθέσιμο στο wap.bwin.com/liveapp. Αφού το κατεβάσετε και το εγκαταστήσετε, η εφαρμογή μπορεί αμέσως να χρησιμοποιηθεί από την Android συσκευή σας, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης της bwin.com. Οι χρήστες άλλων κινητών συσκευών, μπορούν να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα αθλητικά στοιχήματα που προσφέρει η bwin στο wap.bwin.com, όπου θα βρουν ολόκληρη την αθλητική στοιχηματική προσφορά της bwin, καθώς επίσης και πολλά live στοιχήματα.

Ολόκληρη η προϊοντική προσφορά της εταιρείας, για αθλητικό στοίχημα, πόκερ, καζίνο και παιχνίδια, είναι διαθέσιμη στο www.bwin.com/mobile

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Big Brother Nova Live