CyberLink PowerDirector 9 Ultra64 Download



Το PowerDirector 9 Ultra64 είναι η τελευταία έκδοση του πολύ ισχυρού προγράμματος επεξεργασίας video της εταιρείας CyberLink.

Η νέα υποστήριξη 100 tracks στην timeline σημαίνει πως μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα layers από λήψεις, γραφικά, εφέ και ήχους από ποτέ.

Και όμως, η βελτιωμένη και αναβαθμισμένη εφαρμογή είναι ακόμα ευκολότερη στη χρήση από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Μπορείτε να κάνετε drag and drop κομμάτια video ακριβώς στο σημείο όπου τα χρειάζεστε. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε μαζί διαφορετικά video και αρχεία ήχου, έτσι ώστε να τα μετακινείτε όλα μαζί. Μπορείτε να αφαιρείτε αυτόματα τα "κενά" tracks. Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Αν τα video σας δεν έχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχείας, αφού το PowerDirector τις περισσότερες φορές μπορεί να τα διορθώσει.

Για παράδειγμα, ένα φίλτρο σταθεροποίησης μπορεί να ανταπεξέλθει στο κούνημα της κάμερας, ενώ άλλα εργαλεία αναλαμβάνουν να μειώσουν το "θόρυβο" στην εικόνα (το λεγόμενο "χιονάκι"), να καθαρίσουν τον ήχο σας ή να διορθώσουν προβλήματα με τα χρώματα.

Μετά, μπορείτε να βελτιώσετε την ταινία σας χρησιμοποιώντας τα εκατοντάδες επαγγελματικά εφέ video, σωματιδίων και μεταβάσεων που εμπεριέχονται στο PowerDirector.

Και αν αυτό δεν σας φαίνεται αρκετό, επισκεφθείτε το site DirectorZone της CyberLink, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε και χρησιμοποιήσετε δωρεάν περισσότερα από 100.000 εφέ, templates, συμβουλές και έτοιμα μενού για DVDs.

Η εφαρμογή δείχνει αυξημένη έμφαση στις επιδόσεις, με αποτέλεσμα τα πάντα να ολοκληρώνονται γρηγορότερα από ποτέ.

Ένας νέος 64-bit editor σημαίνει πως το PowerDirector μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλη την έκταση της μνήμης RAM σε συστήματα με 64-bit εκδοχές των Windows.

Η βελτιωμένη υποστήριξη multithreading οδηγεί στη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση του επεξεργαστή του υπολογιστή, ενώ η υποστήριξη για επιτάχυνση μέσω GPU -υποστηρίζει τόσο το CUDA της NVIDIA όσο και το Stream της ATI- οδηγεί σε μια πρόσθετη αύξηση επιδόσεων στα PCs με συμβατές κάρτες γραφικών.

Και όταν το project σας έχει ολοκληρωθεί, το PowerDirector 9 παρέχει πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το μοιρασθείτε με τον κόσμο.

Μπορείτε να το γράψετε σε δισκάκι: SVCD, DVD, AVCHD, Blu-Ray, ακόμη και στα νέα BDXL.

Η εφαρμογή μπορεί να ανεβάσει την ταινία σας στο Facebook ή το YouTube, σε ποιότητα Full HD.

Επιπλέον, η νέα υποστήριξη για φορητές συσκευές σημαίνει πως μπορείτε να εξάγετε τα video σας σε μορφή που να αναπαράγεται εύκολα σε iPad, iPod, iPhone, Blackberry, PSP και πολλές άλλες φορητές συσκευές.

Απλά επιλέξτε τη συσκευή σας και το PowerDirector αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. 

 CyberLink PowerDirector 9 Ultra64 Download 
Full Version : $99.95

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Facebook Password Cracker Hack

NewsBeast . gr νεςσβεαστ . γρ