Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης live Streaming Super Cup

Ενας κύκλος που άνοιξε το 1998 κλείνει τη Παρασκευή 31-8-2012 (21:45), καθώς το «Λουί Ντε» του Μονακό φιλοξενεί για 15η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και την κάτοχο του Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης.
Από το 1998 κι εντεύθεν, η UEFA διοργανώνει τον αγώνα-γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Πριγκηπάτο, συνδυάζοντάς τον με το διήμερο γκαλά που περιλαμβάνει την κλήρωση των ομίλων σε Champions League και Europa League (Κύπελλο UEFA παλιότερα), αλλά και την ανακοίνωση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Ευρώπης για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Με πρωτοβουλία του Μισέλ Πλατινί, από του χρόνου το Σούπερ Καπ θα διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη, κατά τα πρότυπα των τελικών των άλλων διοργανώσεων. Ετσι το 2013 ο υπερ-πρωταθλητής Ευρώπης θα αναδειχθεί στην Πράγα, το 2014 το Κάρντιφ και το 2015 στην Τιφλίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι ήταν νικήτρια στο πρώτο από τα 15 συνεχόμενα Σούπερ Καπ του Μονακό, καθώς το 1998 (ως κάτοχος του τότε Κυπέλλου Κυπελλούχων) είχε επικρατήσει 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, στη μοναδική εμφάνισή της στο θεσμό. Από την πλευρά της, η Ατλέτικο κατέκτησε το τρόπαθιο πριν από δύο χρόνια, όταν (και πάλι ως νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ) επιβλήθηκε 2-0 της Ιντερ, επίσης στη μοναδική συμμετοχή της σε ανάλογο αγώνα.
Τσέλσι - Ατλετικό Μαδρίτης live Streaming
Δείτε σε live Streaming τον αγώνα Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Football
31-08-2012 09:45 -
11:45
England The UEFA Champions League Chelsea vs. Atletico Madrid

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes