Ο Robin Van Persie στην Manchester United

Παίκτης της Man Utd o Robin Van Persie!

Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι από την Αρσεναλ, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον με τον Αρσεν Βενγκέρ! Το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται να έχει κλείσει στα 28 εκατ. ευρώ (22 εκατ. λίρες).
Οι «κανονιέρηδες» έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τον Ολλανδό στράικερ αλλά ο ίδιος πεισματικά αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Βενγκέρ δεν θέλει να έχει δυσαρεστημένους παίκτες στην ομάδα του και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλσατό. Η Αρσεναλ ζητούσε 38 εκατ. ευρώ για τον περσινό πρώτο σκόρερ της Premier League ενώ η Γιουνάιτεντ έδινε 25 εκατ. συν μπόνους.
Τελικά η «χρυσή τομή» φαίνεται να βρέθηκε στα 28 εκατ. και είναι πολύ πιθανό ο Ολλανδός να μεταβεί στο «Ολντ Τράφορντ» πριν την έναρξη της εφετινής Premier League το Σάββατο.
Ο Φαν Πέρσι λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διάβολους» και μάλιστα ήδη είναι έτοιμο το τετραετές συμβόλαιο για να πέσουν οι υπογραφές!

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Facebook Password Cracker Hack

NewsBeast . gr νεςσβεαστ . γρ