taxisnet εκκαθαριση 2012

Θέλετε να μάθετε πόσες δόσεις θα πρέπει να καταβάλετε αλλά και για το ύψος της εισφοράς που προκύπτει από την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης; Από σήμερα έχετε αυτή τη "μοναδική" ευκαιρία μέσα από το Taxisnet.
Βέβαια το σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε να αυξήσετε τις δόσεις σας από 3 σε 7...
Taxisnet: Κάντε τις 3 δόσεις 7 ηλεκτρονικά από σήμεραΤο Taxisnet κάνει πρεμιέρα και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την την ιστοσελίδα www.taxisnet.gr και με το ΑΦΜ  και τον κωδικό του εκκαθαριστικού σας να αναζητήσετε τα κουπόνια για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος σε έως και 7 μηνιαίες δόσεις.
Η ενημέρωση θα γίνεται μέσω του Taxisnet, με το υπουργείο Οικονομικών να δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν λάβει εκκαθαριστικό το οποίο προβλέπει πληρωμή σε 3 δόσεις να υπαχθούν στη σχετική ρύθμιση με τις επτά δόσεις. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Taxisnet (www.taxisnet.gr) και με τον ΑΦΜ τους να αναζητήσουν τα κουπόνια για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος σε έως και 7 μηνιαίες δόσεις.

Να σημειωθεί ότι το  ίδιο ισχύει είτε οι φορολογούμενοι υπέβαλαν τη φορολογική δήλωση τους ηλεκτρονικά στο Taxisnet, είτε την κατέθεσαν σαν χειρόγραφη στις κατά τόπους εφορίες, αρκεί το σύνολο του εισοδήματος να μην ξεπερνά τα 60.000 ευρώ.
Η τελευταία δόση, για λόγους ορθής δημοσιονομικής διαχείρισης, δεν θα ξεπερνά τον Φεβρουάριο του 2013.

Όσοι φορολογούμενοι έχουν καταβάλει την πρώτη δόση στις 30 Ιουνίου 2012 μπορούν να πληρώσουν το υπόλοιπο σε 7 δόσεις από 31 Αυγούστου 2012.

Όσοι φορολογούμενοι έχουν καταβάλει την πρώτη δόση στις 31 Ιουλίου 2012 μπορούν να πληρώσουν το υπόλοιπο σε 6 δόσεις από 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Για όσους φορολογούμενους η εκκαθάριση γίνεται με ημερομηνία μετά την 31 Αυγούστου 2012 ο φόρος μπορεί να πληρωθεί σε τόσες ισόποσες δόσεις, όσοι είναι οι μήνες που απομένουν μετά την ημερομηνία βεβαίωσης και μέχρι Φεβρουάριο 2013.

Όσοι καλύπτουν τις προϋποθέσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες διαδικασίες χωρίς να χρειάζεται καμία συμπλήρωση αίτησης ή επίσκεψη στις ΔΥΟ, αλλά θα μπορούν να τυπώνουν τους νέους κωδικούς πληρωμής από το TAXISnet ή από τη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με βάση το εκκαθαριστικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Όσοι επιθυμούν να εξοφλήσουν την οφειλή τους εφάπαξ μπορούν να το πράξουν εκμεταλλευόμενοι την έκπτωση 1,5%.

Ήδη πολλές τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα μέσω πιστωτικής κάρτας για εφάπαξ εξόφληση της εφορίας.
Εκτός από το όφελος έκπτωσης 1,5% επί του φόρου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα αποπληρωμής σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Μπορούν να παρατείνουν δηλαδή την αποπληρωμή και πέραν του Φεβρουαρίου που δίνει ως όριο το υπουργείο.
Πρέπει όμως να είναι πολύ προσεκτικοί όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο αποπληρωμής.
Εαν δεν είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των δόσεων προς της τράπεζα θα επιβαρυνθούν με επιτόκια 17% ως και 20%.
Αναζητήσεις:
- ταχις νετ εκκαθαριση 2012
- taxisnet εκκαθαριση 2012

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

NewsBeast . gr νεςσβεαστ . γρ