iOS 6 Download


Το iOS 6 είναι μια πολύ σημαντική ενημέρωση στα λειτουργικά συστήματα των κινητών συσκευών της Apple όπως για παράδειγμα το iPhone και το iPad.

Από τη στιγμή που η συσκευή σας δεν είναι παλαιότερη των δυο περίπου ετών, τότε θα είστε σε θέση να την αναβαθμίσετε και να απολαύσετε εξ ολοκλήρου ή μερικά από τα νέα χαρακτηρίστηκα που προσφέρει το νέο iOS 6.
Από όλες τις συσκευές της Apple που δημιουργήθηκαν από το 2010 με iOS λειτουργικό σύστημα μόνο το αρχικό iPad δεν μπορεί να αναβαθμιστεί σε iOS 6.
Παρακάτω θα βρείτε μια πλήρης λίστα με τις συσκευές που είναι συμβατές και με αυτές που δεν είναι με το νέο λειτουργικό σύστημα.
Συμβατά iPhones με το iOS 6: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S και το iPhone 5 (έχει ενσωματωμένο το iOS 6)
Συμβατά iPads με το iOS 6: iPad 2 και το νέο iPad (τρίτης γενιάς)
Συμβατά iPod touches με το iOS 6: iPod touch (4ης-γενιάς) και το iPod touch (5ης-γενιάς, το οποίο το έχει ενσωματωμένο)
Οι ακόλουθες συσκευές δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε iOS 6:
Αρχικό iPhone, το iPhone 3G, το αρχικό iPod touch, το iPod touch 2ης γενιάς, το iPod touch 3ης γενιάς και το αρχικό iPad.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να αναβαθμίσετε την συσκευή σας: over the air δηλαδή μέσω Wi-Fi ή μέσω του iTunes.
Αν η συσκευή σας έχει iOS 5 ή μεταγενέστερο, θα μπορέσετε να την αναβαθμίσετε σε iOS 6, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε κάποιον υπολογιστή από τη στιγμή που το iOS 5 υποστηρίζει τις ενημερώσεις over-the-air (Wi-Fi). Αν το firmware σας είναι iOS 4.x θα πρέπει να συνδεθείτε με το iTunes και να εκτελέσετε την αναβάθμιση.
Over the air αναβάθμιση του iOS 6
Θα πρέπει να βλέπετε μια pop-up ειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμη η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για τη συσκευή σας, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα, επιλέγοντας Ρυθμίσεις, Γενικά, Software Update.
Η συσκευή σας θα ελέγξει αν ένα νέο firmware είναι διαθέσιμο και για να το εγκαταστήσετε μπορείτε να ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
Όταν σας ζητηθεί, πατήστε Download για να κατεβάσετε το iOS 6. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί, πιέστε Εγκατάσταση για την αναβάθμιση του iOS.
14 Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 6 στη συσκευή σας
iOS 6 Download
Όμως, πριν κάνετε την αναβάθμιση σε iOS 6, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας, είτε μέσω iCloud ή iTunes.
Αυτό το κάνετε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης και χάσετε όλα τα δεδομένα από την τελευταία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σας, όπως νέες επαφές, έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει αλλά για παν ενδεχόμενο είναι καλό να το κάνετε.
Επίσης, καθώς η αναβάθμιση είναι αρκετά megabytes, θα πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας με το τροφοδοτικό της ή η μπαταριά σας να είναι τουλάχιστον στο 50%.
iOS 6 Download 
Εγκατάσταση iOS 6 μέσω του iTunes
Εάν η συσκευή σας έχει παλαιότερη έκδοση του iOS 5, τότε θα πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας σε έναν υπολογιστή, όπου έχετε εγκαταστήσει το iTunes.
Θα πρέπει να ενημερώσετε το iTunes στην τελευταία έκδοση (10,7) πριν συνδέσετε το iPhone σας, iPad ή το iPod touch. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το iTunes και από το μενού Βοήθεια, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις.
Μόλις εγκαταστήσετε το iTunes 10,7, συνδέστε τη συσκευή σας και θα πρέπει να σας εμφανίσει ένα μήνυμα που θα λέει ότι μια νέα ενημέρωση λογισμικού είναι διαθέσιμη.
Αν δεν μπορείτε να το δείτε αυτό, απλά κάντε κλικ στο iPhone, iPad ή το iPod touch στη λίστα Συσκευές αριστερά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος για ενημέρωση.
Θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ενημέρωση, φροντίστε να μην αποσυνδέσετε τη συσκευή σας πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναβάθμισης.
Σε όλες τις περιπτώσεις εγκατάστασης του iOS 6, είτε μέσω iTunes ή Over the air θα πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
Πηγή: SecNews

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items