Sila Σιλα Επεισoδιο 78, 79, 80, 81, 82


Περίληψη Επεισοδίων 78, 79, 80, 81, 82




Η αγωνία της Σιλά κορυφώνεται όταν δεν μπορεί να βρει τον Μποράν στο κινητό, καθώς ο Τζεμίλ για να μην την αναστατώσει λόγω γέννας, δεν της έχει πει τίποτα από όσα έχουν συμβεί.


Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις για τον Μποράν και τον πυροβολισμό είναι καταιγιστικές. Ο Μποράν μέσα από τη φυλακή και εν μέσω ανακρίσεων ενημερώνεται ότι η Σιλά γέννησε χωρίς πρόβλημα τον γιο τους και ότι οι δυο τους χαίρουν άκρας υγείας. Ανυπομονεί, λοιπόν, να βρεθεί κοντά τους και να τους σφίξει και τους δύο στην αγκαλιά του. Οι ώρες μακριά τους περνούν δύσκολα και ο νεαρός άνδρας κατορθώνει να πάρει ειδική άδεια από τη φυλακή, προκειμένου να πάει στο νοσοκομείο να δει το παιδί του.


Οταν ο Μποράν φτάνει στο μαιευτήριο, η Σιλά πλημμυρίζει από ευτυχία. Εχει τώρα και τους δύο άνδρες της ζωής της μαζί της. Ο Μποράν παίρνει στην αγκαλιά του τον γιο τους και του μιλάει, ενώ φιλάει τη Σιλά και την ευχαριστεί για το δώρο που έκανε στην οικογένειά τους. Οι συγκινητικές στιγμές που ζει η οικογένεια, όμως, διακόπτονται βίαια από μια επίσκεψη που θα απειλήσει για ακόμα μία φορά τη ζωή του Μποράν. Ο αδελφός του Τζιχάν βρίσκεται στο δωμάτιο της Σιλά και μπροστά στη λεχώνα και το μωρό τού βάζει το όπλο στο στήθος. Θέλει να εκδικηθεί για τον τραυματισμό του αδελφού του και δεν διστάζει να εισβάλει στο μαιευτήριο και να καταστρέψει τις μοναδικές οικογενειακές στιγμές που ζει το ζευγάρι. Η Σιλά σοκάρεται, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της έχει να αντιμετωπίσει απειλές κατά του άνδρα της..


Όταν τα πνεύματα ηρεμούν, ο Μποράν ζει χαρούμενες στιγμές με τη Σιλά και το μωρό τους, αλλά μόνο για λίγο.


Η Σιλά επιστρέφει με το μωρό στο σπίτι και παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα το γεγονός αναδεικνύεται σε αιτία γιορτής για τη φυλή. Στο νοσοκομείο ο Τζιχάν αρχίζει και συνέρχεται και δέχεται την επίσκεψη της Εσμά, η οποία έρχεται στα κρυφά για να τον δει και του εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτα της και την απόγνωση στην οποία βρίσκεται εξαιτίας του αδιέξοδου έρωτα τους.

Την ίδια στιγμή, ο Μποράν στη φυλακή μιλά από το κινητό με τη Σιλά και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο ενόψει της δίκης στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τζιχάν.



Δείτε τα επεισόδια 78-82 με ελληνικούς υπότιτλους, πριν προβληθούν στην τηλεόραση:


Sila Επεισόδιο 78 με ελληνικούς υπότιτλους 


Sila Επεισόδιο 79 με ελληνικούς υπότιτλους 


Sila Επεισόδιο 80 με ελληνικούς υπότιτλους 


Sila Επεισόδιο 81 με ελληνικούς υπότιτλους 


Sila Επεισόδιο 82 με ελληνικούς υπότιτλους 


Τα επεισόδια θα ανέβουν την Πέμπτη




Η σειρά προβάλλεται κάθε βράδυ στις 9, ενώ τα επεισόδια κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα με το περιοδικό "Τηλεθεατής"

SILA
Περιγραφή:  Η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που ξεκινά με ένα γάμο που δεν έπρεπε να γίνει. Η Τουρκία του σήμερα συγκρούεται με τους άγραφους νόμους της παράδοσης.
Η Σιλά, μια όμορφη, σύγχρονη κοπέλα, πέφτει στα δίχτυα μιας εφιαλτικής παγίδας... Η ειδυλλιακή ζωή της υιοθετημένης Σιλά στην όμορφη Κωνσταντινούπολη αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν εμφανίζεται ο πραγματικός της πατέρας με το πρόσχημα ότι η ετοιμοθάνατη μητέρα της θέλει να την δει για τελευταία φορά. Ο πραγματικός λόγος είναι πως θέλουν να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, τον αρχηγό της φυλής των Γκέντζο, με απώτερο σκοπό τη λήξη μιας βεντέτας. Η ανυποψίαστη Σιλά πέφτει στην παγίδα και ο εφιάλτης ξεκινά... Μπορεί, όμως, αυτό που ξεκινάει ως εφιάλτης να εξελιχθεί σε αληθινή αγάπη;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Σιλά), Mehmet Akif Alakurt (Μποράν Αγάς), Menderes Samancilar (Τζελίλ), Zeynep Eronat (Μπεντάρ), Devrim Saltolu (Τζιχάν), Kartal Balaban (Εμρέ), Tayan Ayaydin (φίλος Μποράν), Boncuk Yilmaz (Ναρίν), Cemal Tokta (Αζάντ), Fato Sezer (αδερφή Μπεντάρ), Fato Tez (Κεβσέρ), Ismet Hrmzl (πατέρας Μποράν)
Σενάριο, Σκηνοθεσία: Gl Ouz

1 Σχόλια

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη