Google Street View Web από το iOS 6

Χθές η Google έχει διαθέσει μια Web εφαρμογή, το Street View από τους Χάρτες Google. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φορητές συσκευές όπως το iPhone, το iPod touch και το iPad. Η Google’s Street View Web εφαρμογή εργάζεται στο iOS 5 και το iOS 6 από τους Mobile Safari και Google Chrome browsers.
Για να χρησιμοποιήσετε την Google Street View Web εφαρμογή, απλά πηγαίνετε στο Google Maps Mobile είτε από τον Safari ή τον Google Chrome για iOS συσκευή και κάντε αναζήτηση για μια τοποθεσία. Όταν ο χάρτης φορτώση την τοποθεσία, θα δείτε ένα νέο κουμπί (μέσα σε κόκκινο κύκλο πιο πάνω) που μπορείτε να πατήσετε για να ξεκινήσει το Street View. Το Street View δεν λειτουργεί παντού, αλλά λειτουργεί σχεδόν παντού.
Το Street View ανοίγει σε μια διαφορετική καρτέλα από το Google Maps στο browser και σας επιτρέπει να δείτε τα πάντα πολύ πιο ρεαλιστικά. Η web εφαρμογή περιλαμβάνει κουμπιά πλοήγησης. Τα πάντα τρέχουν αρκετά ομαλά ακόμα και στο iPhone 4, αλλά αν έχετε το iPhone 4S ή το νεότερο iPhone 5, τότε η απόδοση θα είναι ανώτερη.
Σχολιασμός στο forum
Πηγή : modmyi.com

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes