ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT (Android)

Θέλετε να κάνετε root αλλά δεν γνωρίζετε τι είναι, τι προσφέρει και τα συναφή; Το έχουμε καλύψει σε εκπομπή του Rockbytes (μετά το 13:00) αλλά επειδή είναι διαφορετικό για κάθε συσκευή η ιστοσελίδα ready2root.com θα σας βοηθήσει να κάνετε το root σας.

Η ιστοσελίδα είναι πολύ απλή στο στήσιμο και βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, φτιάχτηκε από δύο Ισπανούς λάτρεις της πληροφορικής. Στην ιστοσελίδα είναι πολύ εύκολο να βρει κάποιος την συσκευή του, ανάμεσα στις 226 συσκευές που υποστηρίζει ήδη. Οι επιλογές που έχει ο χρήστης είναι δύο είτε να διαλέξει το Root Wizard και να επιλέξει αν η συσκευή του είναι Tablet ή Smartphone και μετά μέσω ενός dropdown menu την εταιρία και την συσκευή του και να δει τις διαθέσιμες οδηγίες.

Ο άλλος τρόπος είναι ο χρήστης να διαλέξει το All Devices και χειροκίνητα να ψάξει την συσκευή του. Αφού βρει τη συσκευή του μπορεί να διαλέξει για ποια έκδοση του Android θέλει να κάνει root τη συσκευή του, αναλόγως τις αναβαθμίσεις που έχει πάρει ανά καιρούς από τη μητρική εταιρία. Τέλος αφού διαλέξει την έκδοση το ready2root παρουσιάζει όλες τις πιθανές λύσεις για να γίνει το root ,όπως φαίνεται και στην εικόνα, και αφού επιλέξει με click αυτή που προτιμάει το ready2root τον στέλνει στέλνει σε κάποιο topic του γνωστού πλέον xda forum για να δει τις οδηγίες για το root της συσκευής.

Οι χρήστες μπορούν να βαθμολογήσουν τις οδηγίες του root, ενώ οι διαχειριστές προσθέτουν μεταφράσεις αλλά και video για να κάνουν την ζωή των χρηστών πιο εύκολη. Η ιστοσελίδα θα σας γλιτώσει από αρκετές ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο, μέχρι να βρείτε τις σωστές οδηγίες. Το μόνο που χρειάζεται από μέρους σας είναι κάποιες γνώσεις πληροφορικής (ανάλογα και με τη λύση για root) αλλά και την αγγλική γλώσσα ώστε να καταλαβαίνετε τις οδηγίες.Καλά roots…

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes