Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 150, 151


Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Αντ1 …
Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 150
Η Μαρίνα δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική μονάδα παρακολούθησης. Η Κάτια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, νιώθει να βουλιάζει, καθώς η απόπειρα δολοφονίας της Μαρίνας απέτυχε και παλεύει ταυτόχρονα με τις τύψεις αλλά και τον τρόμο ότι μπορεί να κατηγορηθεί γι’ αυτό.
Η Μάρθα μαθαίνει πως η Κάτια επισκέφτηκε την Μαρίνα στο νοσοκομείο και φοβάται πως όσο ζει η Κάτια, η Μαρίνα θα κινδυνεύει. Αποφασίζει να δώσει αυτή τη λύση, αφού ο Φώτης δεν θέλει να προβούν σε ακραίες ενέργειες, σχετικά με την Κάτια. Η Μελίτη ζητάει να δει τη μητέρα της και αποφασίζει να πάει μόνη της στο νοσοκομείο, αφού οι θετοί της γονείς δεν προτίθενται να την πάνε εκεί.
Το σκάνε μαζί με την μικρή Ελπίδα, χωρίς να τις αντιληφθεί η Λίλιαν. Η σχέση Έλλης – Άρη δοκιμάζεται συνέχεια, ενώ ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στον Όμιλο, που φαίνεται να γοητεύεται από την Έλλη.
Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Επεισόδιο 151
Η κατάσταση της Μαρίνας είναι σταθερή και κρίσιμη και όλοι αγωνιούν γι αυτήν, ο Αντρέας φιλοξενείται στο σπίτι της Ρένας. Μάταια η Κάτια εισβάλλει εκεί και του ζητά να επιστρέψει σ’ αυτήν. Ο Αντρέας την απωθεί κι η Ρένα τη διώχνει.
Ο Φώτης στο μεταξύ, συνειδητοποιεί πως η Μάρθα του έχει πάρει το όπλο του και γίνεται έξαλλος. Προσπαθεί να την πείσει πως αυτός δεν είναι τρόπος να προστατεύσει την Μαρίνα.
Η Κάτια χάνει τελείως την ψυχραιμία της και απελπίζεται όταν μαθαίνει ότι η αστυνομία συνέλαβε αυτόν που πυροβόλησε την Μαρίνα, γεγονός που ενθουσιάζει την Μάρθα και τον Φώτη που τώρα ελπίζουν ότι το να φτάσει η αστυνομία στην Κάτια, είναι θέμα χρόνου. Στο δωμάτιό της, η Μαρίνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Beastly 2011 Greek Subs