Gojira - Greece 2011 Sonisphere

Gojira

Το συγκρότημα Gojira με όνομα εμπνευσμένο από τα γιαπωνέζικα films επιστημονικής φαντασίας, προσγειώνεται στη σκηνή του Sonisphere με μοναδικό σκοπό το “τέρας” να ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμα του!
Η αποκάλυψη της Γαλλικής metal, τα αδέρφια Duplantier μαζί με τους Christian Andreu και Jean – Michel Labadie δημιούργησαν τους Gojira το 1996 και με 4 studio albums στο ενεργητικό τους,  έρχονται να μας αποδείξουν ότι το death metal δεν είναι μόνο σκανδιναβική υπόθεση…
Με καίριους στίχους που θίγουν σοβαρά οικολογικά ζητήματα και με τις ευρηματικές τους μελωδίες, που δεν άφησαν ασυγκίνητο ακόμα και τον μεγάλο guru του ακραίου metal, Max Cavalera – που κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να συνεργαστεί με τον Joe Duplantier – κατάφεραν με την αξία τους να καταλάβουν μια θέση στην παγκόσμια metal σκηνή και με το πλεονέκτημα των ισοπεδωτικών τους live εμφανίσεων καταφέρνουν πάντα να αφήνουν και τον πιο απαιτητικό θεατή άφωνο.
Οι Γάλλοι χρησιμοποιούν το Godzilla, το πράσινο τέρας που γέννησε η Ιαπωνία, για να μας αφυπνίσουν για τον κίνδυνο από τη χρήση των πυρηνικών όπλων. Δημιούργησαν ένα συγκρότημα που αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας metal σκηνής, με ένα μείγμα από death, thrash, groove και progressive metal, μελωδίες συνοδευμένες από τα ξεχωριστά brutal φωνητικά του Joe. Τώρα που όλα συμβαίνουν για τους Gojira εμείς θα ήμαστε εκεί για να το ζήσουμε ζωντανά!
Line up
Joe Duplantier – vocals, rhythm guitar
Mario Duplantier - drums, percussion
Christian Andreu – lead guitar
Jean-Michel Labadie – bass
Σημαντικότερο άλμπουμ: From Mars To Sirius
Τραγούδι που ελπίζουμε να παίξουν: In the Wilderness
Website:www.gojira-music.com/

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Big Brother Nova Live