Περιοδικό PC WORLD (Μάρτιος 2011)

Συνημμένη Εικόνα: pagesfrompcworldmartios.jpg



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τεύχος : 74 , Μάρτιος 2011
Σελίδες : 162
Γλώσσα : Ελληνική
Μορφή : PDF
Μέγεθος : 97.7 MB




ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ



ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ:
Ο μαγικός κόσμος των tablets
Για κάποιους είναι απλά smartphones με μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ για άλλους αποτελούν την πεμπτουσία του mobile computing. Όποια κι αν είναι η άποψή σας, το σίγουρο είναι ότι τα tablets αποτελούν το νέο εντυπωσιακό τεχνολογικό επίτευγμα, που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές πολλών ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Πού ακριβώς βρίσκεται, όμως, η αλήθεια; Πρόκειται, άραγε, για ένα τέχνασμα του μάρκετινγκ ή όντως τα tablets αποτελούν τον υπολογιστή του μέλλοντος; Στο αφιέρωμα αυτό αναφερόμαστε εκτενώς στις συσκευές που όπως δείχνουν τα πράγματα αλλάζουν το τοπίο στο χώρο του mobile computing. Σας δίνουμε παραδείγματα εφαρμογών για να τις αξιοποιήσετε καλύτερα, ενώ στο αντίστοιχο συγκριτικό τεστ μετράμε και παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, αξιολογώντας παράλληλα πολλές και σημαντικές παραμέτρους.

Τα 21 μεγαλύτερα μυστήρια του PC
Τα σύγχρονα PCs αποτελούν με βεβαιότητα τεχνολογικά θαύματα και όμως, παρ’ όλη την εξέλιξή τους, οι υπολογιστές εξακολουθούν να κάνουν τρελά, ανεξήγητα πράγματα. Υπάρχει αρκετό μυστήριο σε ένα μέσο μηχάνημα για να κάνει τον Αστυνόμο Μπέκα να ψάχνει για έναν μήνα - και αρκετός εκνευρισμός για να κάνει το μέσο χρήστη να θέλει να διαπράξει φόνο!
Τα μυστήρια των υπολογιστών τείνουν να είναι λιγότερο “Ποιος το έκανε;” και περισσότερο “Γιατί δεν το κάνει;”. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε προβληματιστεί ως προς το λόγο που τα Windows αρνούνται πεισματικά να σας αφήσουν να διαγράψετε μία stalled print job ή να έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν μπορείτε να βρείτε το αρχείο που μόλις κατεβάσατε. Μην ανησυχείτε άλλο! Συγκεντρώσαμε αυτά και άλλα αντίστοιχα προβλήματα του σύμπαντος των υπολογιστών και τα επιλύσαμε για εσάς.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΕΣΤ:

14 οθόνες Full HD
Ενώ η αγορά τηλεοράσεων είναι γεμάτη με 3D μοντέλα, οι οθόνες για PCs δεν ακολουθούν την ίδια τάση και παραμένουν πεισματικά σε συμβατικές τεχνολογίες. Ωστόσο, η ποιότητά τους έχει ανέβει αρκετά και καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.
18 smartphones με οθόνη από 3''
Η χρονιά που διανύουμε μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η χρονιά του mobility, αφού το νέο hardware που έχει εμφανιστεί, προδιαγράφει ραγδαίες εξελίξεις για την ανερχόμενη κατηγορία των συσκευών smartphone.
18 κάρτες γραφικών μέχρι €400
Με την αγορά να έχει πάρει… φωτιά και τα μοντέλα να αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, παρά την κρίση, η επένδυση των χρημάτων μας χρήζει μεγαλύτερης προσοχής από ποτέ. Δοκιμάζουμε 18 μοντέλα της μέσης κατηγορίας και διασφαλίζουμε ότι δεν θα πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ!
8 tablets από 7''
Η Intel διαθέτει πλέον στην αγορά τη νέα της πλατφόρμα με κωδική ονομασία Sandy Bridge. Οι νέοι επεξεργαστές βασίζονται σε καινούργια αρχιτεκτονική, οπότε απαιτούν την ύπαρξη νέου mainboard.
Στο συγκριτικό αυτό σας παρουσιάζουμε 10 μοντέλα που διαγωνίζονται για μία θέση στο case σας.
ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ
Intel Core i7 990X Extreme Edition
Η ταχύτερη CPU στον κόσμο "βασανίζεται" στα εργαστήρια του PC WORLD!

ΤΟ PROJECT ΤΟΥ PC WORLD:
Κάντε το laptop σας να πετάει στα games
Τα περισσότερα συμβατικά notebooks έχουν παλιούς επεξεργαστές και αδύναμες κάρτες γραφικών.Ακόμα και έτσι, πάντως, θα σας δείξουμε πώς να τα ρυθμίσετε κατάλληλα, ώστε να αποκομίσετε τις βέλτιστες επιδόσεις στα παιχνίδια σας.

"Παντρέψτε" τα Windows 7 με τα κλασικά Windows XP [Windows]
Συνδυάστε το desktop των Windows 7 με αυτό των Windows XP μέσω του VMWare και της δυνατότητας Unity, συνενώνοντας τα σύγχρονα χαρακτηριστικά των μεν με τη συμβατότητα των δε.

Δημιουργήστε το δικό σας theme για τον Google Chrome [Internet]
Χρησιμοποιήστε τις δικές σας εικόνες ως βάση για ένα πλήρες λειτουργικό theme του Google Chrome.

Φωτογραφία HDR από το κινητό [Digital Imaging]
Επεκτείνετε τις δυνατότητες της κάμερας του κινητού σας, φτιάχνοντας νέες φωτογραφίες με μεγάλο δυναμικό εύρος από πολλαπλές λήψεις.

Οργανώστε τη σκέψη σας “εν κινήσει” με το Thinking Space [Mobile]
Οργανώστε τις διάσπαρτες σκέψεις σας σε δομημένα projects μέσω του Android κινητού σας, με τη δωρεάν εφαρμογή Thinking Space.

Προσθέστε μία “τεμαχισμένη” φωτογραφία στο Facebook προφίλ σας [Graphics]
Αξιοποιήστε τη νέα δυνατότητα απεικόνισης πολλών φωτογραφιών προφίλ στο Facebook για να προσθέσετε μία μεγάλη φωτογραφία-ψηφιδωτό σε αυτό.

Μετατρέψτε τον Firefox σε “social” εργαλείο [Internet]
Γνωρίστε και δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε 4 “social” add-ons του Firefox για να τον μετατρέψετε σε πραγματικό εργαλείο για το Twitter, το Facebook και την επικοινωνία σας.

Συμπιέστε βίντεο σε H.264 format από το Directory Opus [Utilities]
Δημιουργήστε ένα πλήκτρο γρήγορης συμπίεσης βίντεο σε H.264 format μέσω του Directory Opus.

Δείτε οποιοδήποτε βίντεο με το FFDShow [Audio-Video]
Αξιοποιήστε το FFDShow για να βλέπετε πρακτικά οποιοδήποτε αρχείο βίντεο με υψηλή ποιότητα και χαμηλές απαιτήσεις.

ΑΚΟΜΗ, ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ...
> Game reviews: Shogun 2: Total War, Dead Space 2, DC Universe Online
> Game previews
> Τα νέα ελληνικά sites μέσα από τα Web shots
> Το πάντα ενημερωμένο Ημερολόγιο του Web
> Τις ανατρεπτικές απόψεις των αρθρογράφων του PC WORLD




Rapidshare link

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items