Κοντά στην εξαγορά της Motorola Mobility, η Google!


Όπως αναμενόταν, οι μέτοχοι της Motorola Mobility ενέκριναν την εξαγορά της εταιρείας από τη Google. Ο κολοσσός του Internet "τάραξε τα νερά" τον περασμένο Αύγουστο, ανακοινώνοντας ότι προχωρά στην εξαγορά της Motorola Mobility έναντι 12,5 δισ. δολαρίων.

Η έγκριση από τους μετόχους σημαίνει ότι η εξαγορά μπαίνει στην τελική ευθεία. Το μόνο που μένει, πλέον, είναι να εγκριθεί το deal από τις ελεγκτικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ξεκινήσει δεύτερο γύρο ερευνών για το θέμα, κάτι που σημαίνει ότι η εξαγορά δε μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Όπως δείχνουν τα πράγματα, το deal θα ολοκληρωθεί το 2012.

Πέρα από την τεχνογνωσία στην κατασκευή τηλεφώνων και tablets, η Google ενδιαφέρεται εξίσου (αν όχι περισσότερο) για τις πατέντες της Motorola Mobility. Η αγορά των φορητών συσκευών κινείται στον αστερισμό των δικαστικών αντιπαραθέσεων τον τελευταίο καιρό (βλ. Apple vs Samsung) οπότε η πνευματική ιδιοκτησία είναι για όλους ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα.

Πηγή: The Register

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes