Tsekouratoi Blogspot

Tsekouratoi.blogspot.com - Ο νέος γίγαντας στα blogsΑνάμεσα στα ποιο πετυχημένα blogs θα βρείτε πλέον αυτό των «Τσεκουράτων». Πρόκειται για το νέο trend στην «ψυχαγωγική ενημέρωση»(βλ. infotainment), με τρομερή απήχηση στους χρήστες του διαδικτύου. Ενδεικτικά, το blog έχει περίπου 100.000 φίλους στο facebook και ανταγωνίζεται επάξια σε κίνηση τον leader των blogs, το «tro-ma-ktiko».
Tsekouratoi Blogspot
Η επιτυχία των «Τσεκουράτων» οφείλεται στη γενικότερη τάση των χρηστών του διαδικτύου να επισκέπτονται sites με ελαφρύ περιεχόμενο, σύντομα posts και αλλόκοτους τίτλους που ιντριγκάρουν την περιέργεια τους.
Tsekouratoi Blogspot
Με posts όπως το «Τριβόλι: το ελληνικό Viagra» αλλά και το «Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού», οι «Τσεκουράτοι» έχουν καταφέρει να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες σε ένα blog χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, ενώ ταυτόχρονα έχουν εξασφαλίσει δεκάδες διαφημίσεις που τους αποφέρουν τα ανάλογα.
Το εγχείρημα όχι δύσκολο. Η προώθηση όμως του blog, με τη δεδομένη επισκεψιμότητα, είναι αξιοσημείωτη. Το αν θα κολλήσετε κι εσείς τους «Τσεκουράτους», είναι προσωπική σας υπόθεση…
Tsekouratoi Blogspot

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες και σχόλια δεκτά.
**Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish και κεφαλαία .Είναι ενοχλητικό για τους άλλους χρήστες !!**

Νεότερη Παλαιότερη

Popular Items

Yugioh GX greek episodes